Nedjelja, 3 Marta, 2024
Rubrika:

Policija: Kris Rok nije podnio prijavu protiv Vila Smita

Iz Policijske uprave Los Anđelesa (LAPD) potvrdili su kako je Rok odbio da podnese prijavu

Nakon neprimjerene šale komičara Krisa Roka na račun supruge Vila Smita, koja je rezultirala skandalom koji je obilježio 94. dodjelu Oskara, Kris je odbio da podnese policijsku prijavu, a o svemu se oglasila i policija.

Iz Policijske uprave Los Anđelesa (LAPD) potvrdili su kako je Rok odbio da podnese prijavu.

“Istražni subjekti LAPD-a su svjesni incidenta između dvije osobe tokom ceremonije dodjele Oskara. U incidentu je jedna osoba ošamarila drugu. Osoba koja je uključena odbila je da podnese policijski izvještaj. Ako uključena strana želi policijski izvještaj kasnije, LAPD će biti na raspolaganju da završi istražni izvještaj”, istakli su iz policije.

Podsjećamo, dok je predstavljao najbolji dokumentarni film na dodjeli Oskara, Rok se našalio na račun obrijane glave Smitove supruge Džejd Pinket Smit, uporedivši je sa Demi Mur u filmu “G.I. Jane”.

Rok je izjavio kako jedva čeka da vidi Džejd Pinket Smit, koja inače ima alopeciju, da glumi u drugom nastavku spomenutog filma, nakon čega se Vil popeo na binu i ošamario Roka.

“Drži ime moje žene dalje od svojih je*enih usta”, izjavio je Smit koji se, nakon što je dobio zlatni kipić, javno izvinio zbog svog postupka, ali ne spomenuvši Roka.

“Ljubav vas tjera da radite lude stvari”, objasnio je glumac.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve