Ponedjeljak, 11 Decembra, 2023
Rubrika:

Pet znakova da je muškarac dobar u SEKSU!

Pronašli ste novog partnera i spremni da spavate sa njim. No kako možete znati hoće li vaš objekt požude i u stvarnosti dobiti peticu iz intimnog odnosa?

  1. Ponaša se kao džentlmen

Otvara li vam vrata, pomogne vam da skinete kaput, sjeti se da vas pitati vas za vaš važan projekat na poslu? Sve su to znakovi da misli na vas, a ako je obziran džentlmen izvan spavaće sobe, možete biti sigurni da će se prema vama isto odnositi i kada se ugase svijetla.

  1. Zna kako da vas dira

Dobar ljubavnik je onaj koji čini senzualnost i van spavaće sobe. Muškarac koji vam dodiruje ruku tokom večere, nježno vam dodirne leđa dok izlazite kroz vrata, neprimjetno vas primi za ruku dok šećete znat će kako vas dirati po cijelom tijelu. Takođe, ova stvar obećava da ćete imati dobar seks.

  1. Ne vrti se sve oko njega

Vrlo je vjerovatno da tip muškarca ‘pričajmo sad malo o mom autu’ neće biti neko s kime ćete htjeti ponoviti seks, ako do njega uopšte dođe. U krevetu će vas usrećiti onaj koji će prvo vas pitati kako ste proveli dan, odvesti vas u vaš omiljeni restoran iako nije najveći obožavatelj te hrane, pogledati s vama romantičnu komediju…

  1. Ne žuri mu se

Muškarac koji želi s vama ozbiljnu vezu zna da ste vrijedni čekanja. Stoga, ako vam kaže “pričekajmo” ili “ne žuri mi se” nemojte misliti da vas odbija, već znajte da vas želi bolje upoznati kako bi vam u krevetu bio što bolji partner.

  1. Uz njega se osjećate predivnom

Muškarac uz kojeg ćete se u krevetu osjećati slobodno i nesputano ne štedi na komplimentima te će pohvaliti svaku sitnicu koju primjeti na vama i koja mu se sviđa. I kroz način na koji vas gleda osjećaćete se seksi i privlačnom. Takva hemija obećava savršen seks.

Izvor: Zadovoljna.hr

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve