Subota, 23 Septembra, 2023
Rubrika:

”Openhajmer” će biti prvi R ocijenjeni film Kristofera Nolana još od 2002. godine

Takođe, „Openhajmer" bi trebalo da bude njegov najduži film u karijeri do sada, sa nešto manje od tri sata. U filmu glumi Kilijan Marfi kao američki fizičar Dž. Robert Openhajmer, otac atomske bombe

Novi film Kristofera Nolana „Openhajmer“ zvanično je dobio ocjenu R, što je njegova prva ovakva oznaka u posljednjih 20 godina, odnosno nakon ostvarenja „Insomnia“ iz 2002.

Prvi je vijest objavio Variety, a Universal Pictures juče je potvrdio. Podsjetimo, ocjena R (ograničeno) znači da djeca mlađa od 17 godina treba da budu u pratnji roditelja ili staratelja, odnosno da film sadrži materijal za odrasle kao što su grub jezik, scene nasilja, zlouporabe droga ili golotinju.

Takođe, „Openhajmer” bi trebalo da bude njegov najduži film u karijeri do sada, sa nešto manje od tri sata. U filmu glumi Kilijan Marfi kao američki fizičar Dž. Robert Openhajmer, otac atomske bombe.

Najnoviji trejler pokazao je mnogo novih snimaka, uključujući brzi pregled trenutaka koji su prethodili nuklearnom testu „Trinity“. Nolan je ranije izjavio da je rekreirao devastaciju prve atomske bombe bez upotrebe CGI.

Podsjetimo uz Marfija, u „Openhajmer, glume i Emili Blant, Met Dejmon, Robert Dauni Džunior, Florens Pju, Rami Malek, Džoš Pek, i brojni drugi.

„Openhajmer“ će u bioskope doći 21. jula, istog dana kada i film „Barbie“ rediteljke Grete Gerwig.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve