Petak, 31 Marta, 2023
Rubrika:

Milka ima svoju verziju Nutelle

Ljubitelji  Nutelle, sjednite prije nego što ovo pročitate - Milka izbacuje svoju verziju tog popularnog namaza s lješnicima.

Ljubitelji  Nutelle, sjednite prije nego što ovo pročitate – Milka izbacuje svoju verziju tog popularnog namaza s lješnicima.

Namaz koji sadržava originalnu mliječnu čokoladu Milka Alpine tek stiže na police trgovačkih lanaca Rewe i Edek , a od juna Milka kreće i s TV kampanjom za promociju ovog namaza, koji mnogi na društvenim mrežama već zovu opasnom konkurencijom omiljenoj Nutelli, te nadamo se ubrzo i kod nas.

Nutella već godinama dominira tržištem kad je o čokoladnim namazima riječ te joj se zasad niko nije uspio ni približiti po popularnosti. Hoće li to namazu Milka Haselnusscreme poći za rukom, tek će se vidjeti.

Za razliku od Nutelle, Milka u namazu koristi suncokretovo ulje (ne palmino), a udio lješnjaka u namazu je nešto manji – kod Milke je 5%, dok Nutella ima 13% udjela lješnika . Kao i kod Nutelle, Milka namaz bit će dostupan u dvije veličine. Staklenka od 350 grama trebala bi koštati nešto manje od dva eura, a 600 grama oko četiri eura, piše njemački W&V.

Inače, namaz sličan ovome koji Milka upravo plasira na njemačko tržište od prošle godine postoji na francuskom i austrijskom tržištu, ali pod nazivom Patamilka.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve