Nedjelja, 29 Januara, 2023
Rubrika:

Janović: Prepoznat kvalitet i potencijali mladih preduzetnika

,,Zajednički cilj Unije mladih preduzetnika i Ministarstva je da mlade ljude podstaknemo da se bave preduzetništvom, kao i da ih što više edukujemo o mogućnostima koje imaju u svijetu biznisa", kazao je Janović.

Vlada Crne Gore i Ministrarstvo sporta i mladih, prepoznajući kvalitet i potencijale Unije mladih preduzetnika, od početka podržavaju njihove aktivnosti, kazao je ministar Nikola Janović.

Ministar Janović sa predstavnicima Unije mladih preduzetnika

Janović je primio predstavnike Unije mladih preduzetnika, povodom osvajanja prve nagrade u sjedištu Evropske banke za obnovu i razvoj, prilikom čega je Emerging Europe od ukupno 1.000 kandidata izdvojio 120 nominovanih iz 23 zemlje.

,,Zajednički cilj Unije mladih preduzetnika i Ministarstva je da mlade ljude podstaknemo da se bave preduzetništvom, kao i da ih što više edukujemo o mogućnostima koje imaju u svijetu biznisa”, kazao je Janović.

Kako je saopštenoo, čestitajući na osvojenoj nagradi, Janović je poručio da će Ministarstvo sporta i mladih i u narednom periodu nastaviti sa podrškom inicijativama koje doprinose razvoju potencijala mladih ljudi i unapređenju uslova za razvoj preduzetništva u Crnoj Gori.

,,Predstavnici Unije mladih istakli su da je podrška koju kontinuirano dobijaju od Ministarstva sporta i mladih od nemjerljivog značaja, te podsjetili da je upravo zahvaljujući podršci Ministarstva, Unija uspjela da realizuje značajne projekte poput Sajma mladih preduzetnika, te prvog portala o mladim preduzetnicima u Crnoj Gori -A što ne bi mogli”, saopšteno je iz Ministrarstva sporta i mladih.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve