Srijeda, 4 Oktobra, 2023
Rubrika:

Ljepotica sa instagrama: MARTINA BOŽINOVIĆ

U rubrici LJEPOTICE SA INSTAGRAMA predstavljamo graciju, prirodnu ljepoticu, brucoškinju i misicu MARINA BOŽINOVIĆ koju pored ljepote krase i tradicionalne vrijednosti.

Crnogorke odvažne, stamene, moderne, energične, vrijedne, uporne, tvrdoglave, originalne, svestrane, divlje ljepote i đe god se pojave primjećene.

U rubrici LJEPOTICE SA INSTAGRAMA predstavljamo one koje su izbor naših čitalaca.

Naš, ali i vaš današnji izbor je lijepa Tivčanka Martina Božinović, prirodna ljepotica koja plijeni osmijehom, skromnošću i neodoljivim šarmom. Na instagram profilu  martinabozinovic  dijeli dio svog života prošaran modom ali i ljepotama Crne Gore.

Martina, koja živi u Tivtu, studira Fakultet za saobraćaj, komunikacije i logistiku. Bavi se modelingom i do sada je učestvovala na brojnim revijama. Titula najljepše žene Balkana pripala joj je 2021.godine.

Za portal AKTUELNO.ME Martina je rekla ” Imam 23 godine, diplomirani sam inženjer u drumskom saobraćaju. Od malena se bavim manekenstvom i statirala sam u mnogobrojnim filmovima i reklamama. U 5-6 filmova sam dobila ulogu glumice.Posebno bih se osvrnula na  italijanski film “Lo Scandalo della Banca Romana” koji je dobio dobio titulu oskara. Od 2018.god. sam se počela aktivnije baviti manekenstvom i  te godine su se otvorila neka većaa vrata. 2018. godine sam bila izabrana za Miss Tourisma Crne Gore,  iste godine sam otisla na svjetskom izboru  Miss Turizma Svijeta u Kini i bila sedma od 130 cura. 2019.godine sam učestvovala na Miss Globe i osvojila dvije titule –  Miss Tourisma Globe i ušla u 15 najljepsih djevojaka . 2021. godine sam učestvovala na izboru Miss Balkana i na istom pobjedila. Nakon tog izbora sam dobila mnogo  ponuda sto se tiče modelinga i raznih takmičenja , medjutim nisam bila u mogucnosti da napustim moju državu na duži vremenski period jer radim dva posla, i u mojoj državi  radim razne  modne angažmane”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ha20
17.09.2022-16:29 16:29

Foto shop je novi fenomen pa sve sija. Objavite jednu fotku ove ljepotice ujutro rano kada se umije pa da vidim reakcije citalaca.

Mijodrad
29.10.2022-10:37 10:37

Djevojka ima asimetrucne gridi, desna je veca.

Micko
12.12.2022-10:49 10:49

Bravo, potpuno se slažem sa tvojim komentarom, ziva istina!