Petak, 8 Decembra, 2023
Rubrika:

Crnogorski orkestar mladih održao nezaboravan koncert u Luksemburgu

Ovo muzička veče bila je i prilika za jačanje kulturnih veza između Crne Gore i Luksemburga

U prestižnom Le Royal Hotelu u Luksemburgu, Crnogorski orkestar mladih održao je nezaboravan koncert. Ovaj događaj organizovao je Kulturno-Informativni Centar Crne Gore u Luksemburgu, a goste je srdačno dočekala predsjednica Fetija Kalač.

Crnogorski orkestar mladih

Koncert je podržan od Ministarstva kulture Crne Gore i grada Podgorice.

Amela Skenderović, najmlađa bošnjačka kandidatkinja na nacionalnim izborima u Luksemburgu, istakla je važnost očuvanja veza između Crne Gore i Luksemburga.

Ovaj događaj privukao je posjetioce iz Crne Gore, ali i međunarodne goste koji su došli da vide ovaj ansambl uživo.

Crnogorski Orkestar mladih čini grupa mladih i talentovanih muzičara koji su imali priliku da predstavljaju Crnu Goru u mnogim zemljama širom Evrope. Njihov nastup oduševio je goste mješavinom klasičnih, savremenih i crnogorskih izvedbi.

Crnogorski orkestar mladih

Ovo muzička veče bila je i prilika za jačanje kulturnih veza između Crne Gore i Luksemburga.

Crnogorski orkestar mladih nije samo muzički ansambl, već i su oni i ambasadori kulture i umjetnosti svoje zemlje. Njihov entuzijazam i talent osvajaju srca publike gdje god da nastupaju. Očuvanje veza između Crne Gore i Luksemburga putem umjetnosti i kulture ključno je za širenje razumijevanja i prijateljstva između ovih dviju nacija.

Crnogorski orkestar mladih svakako je doprinio tom cilju svojim nevjerovatnim muzičkim izvedbama i nastupom u Luksemburgu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve