Srijeda, 21 Februara, 2024
Rubrika:

Jelek, anterija i opanci

Politička prostitucija opet je na sceni. Ni ovu vladu nijesmo formirali a već se priča o njenoj rekonstrukciji?! Zašto? Možda zato što nijesu svi u novom bordelu zadovoljni kostimima koje su zadužili. Niti položajem koji su zauzeli.

Za aktuelno.me

Piše: Goran Popović

Spremte se spremte, za popis Crnogorci, stižu sve glasnije poruke iz Vučićevog štaba za denacifikaciu ove naše države i etnički inženjering osmišljen u najdubljim jazbinama srpske crkve i srpskih tajnih službi. O tome svjedoči i nedavna posjeta niskoletećeg patrijarha Prleta koji je došao da nas poduči kako smo ovdje svi Srbi i kako govorimo jedino srpskim jezikom. Infantilni nam predsjednik države Jakov u znak zahvalnosti za ovakvu propovijed bio je pokrovitelj posjete niskoletećeg Prla i izljubio ga  kao najrođenijeg.

E, sad, na tom popisu, kako se nezvanično šapuće po kuloarima, svakom Crnogorcu, ako bude imao hrabrosti da se tako izjasni, biće uzeta mjera. A te mjere su potrebne kako bi svako od njih mogao da dobije jelek, anteriju i opanke, jer „ po tome se znaju“…

Kasnije će biti sačinjena ta izvozna ponuda srpskih firmi za ovaj modni trend, pa da vidimo ko to neće i ko to kaže, ko to laže Srbija je mala. Nije mala, nije mala, tri put ratovala. I opet će… Samo što će sad, vele neki njeni analitičari, imati i mornaricu, pa da ako jednom i pobijedi.

Da su Vučić i srpska crkva žestoko se zauzeli za novi modni trend u regionu na neki način pokazuje i najava formiranja nove vlasti u Crnoj Gori. I tamo njima što će obnašati najvažnije državne funkcije spremili po jelek, anteriju i opanke. Andrija kojemu po svemu pripadaju opanci treba da rukovodi novom „podgoričkom skupštinom“. Anterija će po svemu sudeći pripasti Spajiću koji treba za zaogrne svu tu ujdurmu oko formiranja nove srpske vlade u Crnoj Gori. A i za Aleksino dupe izgleda su konačno pronašli stolicu, pa će on u jeleku da „koordinira“ ovdašnjim bezbjednosnim službama kao potpredsjednik vlade.

Samo još se ne zna što ćemo s Dritanom, Pošto je on do sada bio jedan od najodanijih podanika beogradske diktatorske vlasti i srpskih popova, i pošto je potpisao i veleizdajnički akt pod nazivom „temeljni ugovor“, trebalo bi i brat Aabaz da dobije neki komad odjeće ili obuće u novoj raspodjeli, ili će, kako to obično biva sa neuglednim slugama, gazde samo povući vodu za njim.

Politička prostitucija opet je na sceni. Ni ovu vladu nijesmo formirali a već se priča o njenoj rekonstrukciji?! Zašto? Možda zato što nijesu svi u novom bordelu zadovoljni kostimima koje su zadužili. Niti položajem koji su zauzeli.

U svakom slučaju za jelek, anteriju i opanke uzeta im je mjera. Po tome će se oni znati…

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

11 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Nikola
23.10.2023-13:12 13:12

Kako kupi ugrožena posrbica ovu jahtu
Mnogo ima sličnosti sa patriotom sa Kosova i borcem Radonjićem
Ugroženi patrioti a slažu milione

džudović
23.10.2023-18:44 18:44
Reply to  Nikola

Vojvodine pare su u Beogradu na vodi koji farba firma njegove supruge. Onaj sin nasilnik isto ima neku firmu. Koliko nekretnina imaju znaćemo kad u Srbiji bude demokratska vlast. Svi iz DF-a imaju tamo najmanje po stan, čak i ona budala od Đukanovića iz Elektrprivrede.

dragan
23.10.2023-13:30 13:30

Svaka cast Gospodine. Respekt!

Arhont_P
23.10.2023-14:25 14:25

Jelek, anterija i opanci sa mediteranskim “šmekom”! NIko nema što Srbin imade!

Topliš
23.10.2023-15:10 15:10

A dje je ovo krmak krenuo?
Da se nije uputio jahtom po ustaškim restoranima duž Dalmacije kao njegov partiski kolega Radunović koji doduše obožava Hvar!
E, tamo su cijene pristojne.

hvar
23.10.2023-18:50 18:50
Reply to  Topliš

Radunović je toliko “dobar i pošten” da je svog partnera iz firme “Office” ojadio za 200.000 DM. Je li svojom jahticom bio na Hvaru? Neviđena lopuža, možda ga smiri Beranka?

Tara
23.10.2023-15:23 15:23

Jedino-Crnogorci mogu da spase ovu drzavu..od srbijanskih kriminalaca politicara..popova..i svastocinja..Svi na ulice..ispred crnogorske Skupstine..ostalo znamo…

RIR
23.10.2023-15:43 15:43

…ADA Milo onaj posteni ,što je u Spuž on častio svojega vojvodu …vojvoda rece da Mila zna jos od mladih dana /vjerovatno kad je razvijao “biznis”/i ne vjeruje crnogorskim sudovima-on je posten čovjek ,vjeruje samo ako on potvrdi da je imao taj “biznis”…!

Bijeli Pavle
23.10.2023-17:05 17:05

Cijene na Hvar su za bogate Hrvate i Engleze su astronomske. Ali za srpske vojvode i nijesu nešto.
Dok je ovoga glupog naroda neka bar neko uživa, pa bili to i četničke vojvode.

xxy
23.10.2023-19:24 19:24
Reply to  Bijeli Pavle

Kako god cetnicke vojvode jos nisu stigle da trose po Dubaiju , Maimaiju itd za razliku od bivsih komunistickih komesara a sadasnjih Demokratskih socijalista.

SrbNaQrac
23.10.2023-23:26 23:26
Reply to  xxy

Dje…dje….maimaiju :))))))))
Oplakah kolika si budaletina