Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

ŽPCG: Od petka kreće vozna linija Bar – Zemun – Bar

Od 16. juna do 18. septembra

U ljetnjoј sezoni, počev od 16. juna do 18. septembra  na relaciji Bar – Zemun – Bar saobraćaće, u dnevnoj ponudi, međunarodni sezonski brzi voz sa klimatizovanim kolima sa sjedištima, saopšteno je iz Željezničkog prevoza Crne Gore (ŽPCG).

“Željeznički prevoz Crne Gore AD Podgorica sa zadovoljstvom obavještava korisnike usluga da će u ljetnjoј sezoni, počev od 16. juna do 18. septembra 2023. godine, na relaciji Bar – Zemun – Bar saobraćati, u dnevnoj ponudi, međunarodni sezonski brzi voz sa klimatizovanim kolima sa sjedištima”, saopšteno je iz tog preduzeća.

Polazak dnevnog voza iz stanice Zemun, kako je navedeno, je 16. juna u 8:45h, iz stanice Beograd centar u 08:59h, a iz stanice Bar 17. juna u 09:00h.

Ovaj voz, kako su pojasnili, će saobraćati svakodnevno u navedenim terminima sve do 18. septembra 2023. godine.

“Cijena vozne karte drugog razreda u јednom smjeru iz Bara do Zemuna iznosi 21 eura, od Podgorice do Zemuna 19,20 eura, dok cijena rezervaciјe sjedišta iznosi tri eura. Takođe, u noćnoj ponudi i tokom ljetnje sezone saobraćaće međunarodni voz u čijem sastavu su kola sa sjedištima, kušet i spavaća kola, kao i kola za prevoz praćenih automobila, sa povećanim kapacitetima”, poručuju iz ŽPCG.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve