Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Zečević: Nove razvojne šanse za sjever

''Nema više praznih obećanja i ovo je samo početak realizacije mnogobrojnih projekata''

Već od danas pojednostaviće se život svim stanivnicima Berana i Polimlja, unaprijediti konekcije i stvarati nove šanse za bolji život decenijama zapostavljenog sjevera, poručio je poslanik Pokreta Evropa sad Milan Zečević.

Zečević je, kako je saopšteno iz te partije, naveo kako je – uprkos spinovima i populističkoj priči bivšeg premijera – put Jezerine – Lubnice i tunel „Klisura“ danas pušteni u saobraćaj.

– Svi vrlo dobro znamo da je upravo nemar (ili nesto drugo) 43. Vlade bio uzrok odlaganja završetka ove dionice. Nema više praznih obećanja i ovo je samo početak realizacije mnogobrojnih projekata, zahvaljujući odgovornom i predanom raduresornog ministra Filipa Radulovića i nemjerljivoj podršci premijera Milojka Spajića – dodao je.

Izrazio je nadu i uvjerenje da će Specijalno državno tužilaštvo (SDT) detaljno ispitati i utvrditi ko je odgovoran za ogromne dodatne finansijske izdatke, koje na kraju plaćaju gradjani Crne Gore.

– Potpuno razumijem nestrpljenje mojih sugradjana koji su tako dugobili odsječeni od ostalog dijela Crne Gore ali sam danas siguran da imamo razloga da slavimo i vratimo međusobno povjerenje – zaključio je Zečević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve