Utorak, 14 Maja, 2024
Rubrika:

Uprava policije dostavila DRI Izvještaj o realizaciji preporuka o reviziji Završnog računa budžeta za 2019.

Uprava policija je obavijestila DRI da je Izvještaj o realizaciji preporuka dostavila i Odboru Skupštine Crne Gore za bezbjednost i odbranu

Uprava policije dostavila je DRI Izvještaj o realizaciji preporuka o reviziji Završnog računa budžeta Uprave policije za 2019. godinu.

“U skladu sa Zaključcima Odbora za bezbjednost Skupštine Crne Gore, a u vezi sa realizacijom preporuka datih od strane DRI u Izvještaju o reviziji Završnog računa budžeta Uprave policije za 2019. godinu, DRI obavještava javnost da je Uprava policije blagovremeno, dostavila Izvještaj o realizaciji preporuka Državne revizorske institucije, datih od strane DRI u Izvještaju o reviziji Završnog računa budžeta Uprave policije za 2019. godinu”, saopšteno je iz DRI.

Kako su dodali, Uprava policija je obavijestila DRI da je Izvještaj o realizaciji preporuka dostavila i Odboru Skupštine Crne Gore za bezbjednost i odbranu.

“Iz dostavljenog Izvještaja o realizaciji preporuka se može zaključiti da je Uprava policije realizovala određeni broj preporuka, a da dio preporuka i dalje je u fazi realizacije”, kazali su iz DRI.

Dodatno napominju da će DRI, shodno svojim ovlašćenjima, nastaviti da prati dalju realizaciju datih preporuka, a u skladu sa Smjernicama za izradu, praćenje i kontrolu realizacije preporuka Državne revizorske institucije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve