Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Unaprijediti saradnju sa Slovačkom u sektoru poljoprivrede

Joković se zahvalio ambasadoru na podršci koju Slovačka pruža u svim oblastima kao i na spremnosti da omogući svu neophodnu pomoć u pogledu ispunjenja obaveza na evropskom putu Crne Gore

Potpredsjednik Vlade Crne Gore i ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Vladimir Joković primio je ambasadora Slovačke u Crnoj Gori Borisa Gandela. Sagovornici su se saglasili o unapređenju u oblastima značajnim za sektor poljoprivrede, kao i da će dalja saradnja doprinijeti dodatnom jačanju dvije izuzetno prijateljske zemlje, saopšeno je iz tog resora.

Ambasador je, kako se navodi,  čestitao Jokoviću stupanje na dužnost i izrazio uvjerenje da će tokom njegovog mandata nastaviti i unaprijediti saradnju.

Joković se zahvalio ambasadoru na podršci koju Slovačka pruža u svim oblastima kao i na spremnosti da omogući svu neophodnu pomoć u pogledu ispunjenja obaveza na evropskom putu Crne Gore.

“Sagovornici su se saglasili o unapređenju u oblastima značajnim za sektor poljoprivrede, kao i da će dalja saradnja doprinijeti dodatnom jačanju dvije izuzetno prijateljske zemlje”, zaključili su iz resora.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
08.06.2022-06:09 06:09

Jedini ministar na svijetu koji ima samo zanatsku školu završenu…