Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

U Željezničkom prevozu počela turistička sezona

Ove godine turisticku sezonu Željeznicki prevoz Crne Gore počeo je sa dva vanredna voza od Bara do Kolašina kojima su u četvrtak 04. aprila i subotu 06. aprila prevezli 240 turista iz Njemačke i Austrije

Željeznički prevoz Crne Gore AD Podgorica u svojoj ponudi ima prevoz turističkih grupa na relaciji Bar – Kolašin- Bar koje realizuje u saradnji sa turističkim agencijama i organizacijama оbzirom da željeznička pruga na ovoj relaciji svojom atraktivnošću i brojnim turističkim znamenitostima i nacionalnim parkovima naše zemlje u njenoj neposrednoj blizini zavreduje pažnju poput poznatih željezničkih pruga u Evropi, saopšteno je iz ŽPCG.

Foto: ŽPCG

Ove godine turisticku sezonu Željeznicki prevoz Crne Gore počeo je sa dva vanredna voza od Bara do Kolašina kojima su u četvrtak 04. aprila i subotu 06. aprila prevezli 240 turista iz Njemačke i Austrije.

Foto: ŽPCG

“Pokretanjem ovih vozova i drugima u najavi, možemo smatrati da je turistička sezona u našoj kompaniji zvanično počela. ŽPCG očekuje još jednu uspješnu sezonu o čemu govore i statistički podaci za mjesec mart, te povećanje prihoda od prodaje karata u međunarodnom saobraćaju, koji su 56, 92 odsto veći u odnosu na mart prethodne godine”, kazali su iz ŽPCG.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve