Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

U toku je Javni poziv za podršku podstanarima

Rok za prijavu na Konkurs je 30 dana od dana objavljivanja u štampanom mediju, a dokumentacija se predaje u šalterskoj sali na Trgu nezavisnosti (zgrada Skupštine Glavnog grada)

Glavni grad i ove godine realizuje program podrške podstanarima, a za te namjene iz budžeta Glavnog grada opredijeljena su sredstva u iznosu od 200.000 eura.

Pravo na subvenciju imaju podstanari sa prebivalištem u Podgorici, a subvencioniranje se odobrava na period od 12 mjeseci, nakon čega se konkurs obnavlja. Obrazac za prijavu dostupan je na web stranici Glavnog grada i/ili u prostorijama Sekretarijata za socijalno staranje, a uz ispravno popunjeni obrazac biće potrebno dostaviti i kopiju lične karte. Komisija će, na osnovu dobijenih podataka, utvrditi rang listu, a nakon sprovedene procedure, pristupiće se potpisivanju Ugovora o naknadi dijela troškova zakupnine, kojim se uređuju međusobna prava i obaveze zakupca i Glavnog grada”, saopšteno je iz PG Biroa.

Rok za prijavu na Konkurs je 30 dana od dana objavljivanja u štampanom mediju, a dokumentacija se predaje u šalterskoj sali na Trgu nezavisnosti (zgrada Skupštine Glavnog grada). Više informacija dostupno je u javnom pozivu.

“Prošlogodišnji korisnici podrške pohvalili su ovu inicijativu Glavnog grada i istakli su da im je ova podrška veoma značajna uslijed složene socio-ekonomske situacije. Pozivamo podstanare sa prebivalištem u Podgorici da se prijave na ovogodišnji javni poziv i iskoriste ovaj vid podrške”, navodi se u saopštenju.

Svi detalji dostupni su na linku 

Obrazac za prijavu dostupan je OVDJE 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve