Utorak, 7 Maja, 2024
Rubrika:

U ponedjeljak protest bivših radnika Montenegro airlinesa ispred Ministarstva kapitalnih investicija

Prisutnima će se obratiti predstavnici radnika i ponoviti svoje zahtjeve vezane za neisplaćene zarade,nepovezani radni staž i otpremnine, kao i opstrukcije od strane nadležnih ministarstava i institucija

Bivši zaposleni Montenegro Airlines-a će kao što je i najavljeno radikalizovati proteste, pa će se okupiti ispred zgrade MKI i Ministarstva finansija na Rimskom trgu u Podgorici u ponedjeljak, 18. aprila,sa početkom  u 12h.
Prisutnima će se obratiti predstavnici radnika i ponoviti svoje zahtjeve vezane za neisplaćene zarade,nepovezani radni staž i otpremnine, kao i opstrukcije od strane nadležnih ministarstava i institucija.
Isto tako, argumentovano ćemo prozvati odgovorne za postojeće stanje u crnogorskoj avijaciji,kao i adekvatno pozdraviti ministre odlazeće Vlade,u skladu sa iskazanom empatijom prema bivšim radnicima i njihovim porodicama.
Ovom prilikom pozivamo sve bivše zaposlene Montenegro Airlines-a,da zajedno sa porodicama i prijateljima pomognu u ostvarivanju naših prava, zaključuje se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve