Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

U bazi za izvlačenje dobitnika rekordan broj potrošača

Izvlačenje dobitnika nagradne igre ''Nagradu osvoji jer nula se broji''

Elektroprivreda Crne Gore (EPCG) organizovala je javno izvlačenje dobitnika nagradne igre ”Nagradu osvoji jer nula se broji” koja je trajala od 1. do 31. januara 2024. godine. U bogatom nagradnom fondu bile su 223 nagrade.

Iz kompanije su naveli da u bazi za izvlačenje 100 nagrada u vidu umanjenja od 50 eura na računima za utrošenu električnu energiju našlo se čak 242.153 potrošača iz kategorije donaćinstva, koji 31. januara nisu imali dugovanja na računu za utrošenu električnu energiju.

“U bazi za izvlačenje 100 nagrada u vidu umanjenja od 100 eura na računima za utrošenu električnu energiju našlo se 57.282 potrošača iz kategorije domaćinstva koji su na dan 31. januara 2024. godine imali stanje duga 0 eura, a koji su ujedno i korisnici servisa elektronski račun”, naveli su u saopštenju iz EPCG.

U bazi za izvlačenje 10 telefona Samsung A34, 10 telefona Samsung A54 i tri telefona Samsung S23+ našlo se 242.153 potrošača koji 31. januara nisu imali dugovanja na računu za utrošenu električnu energiju.

“Broj potrošača u bazi iz koje su se izvlačile nagrade, 242.153, predstavlja rekordan broj redovnih potrošača u ukupnoj bazi potrošača iz kategorije domaćinstva, čak 60 odsto”, dodaju iz kompanije.

Sistem izvlačenja dobitnika organizovan je metodom slučajnog izbora pretplatnog broja korisnika elektronskim putem, a izvlačenje je nadgledala komisija u sastavu: Vladimir Đapić, predsjednik, iz fukcionalne cjeline Snabdijevanje, Milica Abramović, član, iz Sekotra za korporativnu komunikaciju i Eleonora Albijanić, član, iz Sekotra za korporativnu komunikaciju.

IZ Elektroprivrede su kazali da spisak dobitnika biće objavljen u svim štampanim medijima i na web portalu www.epcg.com.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve