Utorak, 14 Maja, 2024
Rubrika:

Startuje sjutra: Rajaner subotom i utorkom leti Podgorica – Zagreb

''Naš cilj je i da u budućnosti radimo na razvoju mreža saradnje sa aviokompanijama koje bi povezale glavne gradove zemalja regiona''

Avio linija između Podgorice i Zagreba startovaće sjutra prevoznikom Rajaner i saobraćaće svake subote i utorka, najavljeno je iz Aerodroma Crne Gore.

Dolazak prvog aviona Rajanera iz Zagreba, jednog od najcjenjenijih niskobudžetnih evropskih kompanija, očekuje se sjutra veče u 21:05 sati, dok će polazak za Zagreb iz Podgorice biti u 21:30h.

“Saobraćaj između glavnih gradova Hrvatske i Crne Gore odvijaće se utorkom od 21 uveče, odnosno u 21:25 sati. Prema trenutnim najavama, avioni ove irske aviokompanije će saobraćati avionom tipa Airbus A320 do kraja ljetnje turističke sezone koja se završava krajem oktobra”, napisano je u saopštenju.

Aerodromi Crne Gore su, kako su naglasili, veoma zadovoljni zbog uspostavljanja avio linije Podgorica – Zagreb jer smatraju da brza razmjena ljudi, roba i usluga na najbolji način oporavljaju ekonomije država i povezuje građane.

“Naš cilj je i da u budućnosti radimo na razvoju mreža saradnje sa aviokompanijama koje bi povezale glavne gradove zemalja regiona”, navedeno je u saopštenju.

Mole putnike da se o cijenama karata Rajanera raspitaju na sajtu kompanije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve