Subota, 27 Jula, 2024
Rubrika:

Hrvatska: Kiks Rijeke, Dinamo u Zagrebu ovjerio 25. titulu

Modri su nadigrali Osijek minimalnim rezultatom – 1:0

Dinamo je u prošlom kolu pobjedom na Rujevici protiv Rijeke najavio da titula neće mijenjati vlasnika, a već ove subote je to i zvanično potvrdio.

Riječani su očigledno ostali bez motiva, pa su poraženi na gostovanju Varaždinu, a Modri su to iskoristili, na „Maksimiru“ su nadigrali Osijek i dva kola prije kraja i definitivno obezbijedili titulu prvaka Hrvatske.

Dinamo je prvak postao 25. put, Hajduk ima šest titula, po jednom su šampionat osvajali Rijeka i Zagreb. I ta četiri tima su od 1991. godine jedini prvaci Hrvatske.

Modri su nadigrali Osijek minimalnim rezultatom – 1:0. U prvom poluvremenu meča u Zagrebu mreže su ostale mirne, ali je Slavoncima presudio pogodak Ademija u 73. minutu. Prethodno su Osiječani ostali sa igračem manje, poslije isključenja Duartea u 64. minutu.

Varaždin je nanio poraz Rijeci, koja će morati da se zadovolji drugim mjestom – 3:1. Drozdek je pogađao u 17. i 60. minutu za domaće, za koje je gol postigao još sego u 30. minutu, a čast Riječana spasao je Janković u 45. minutu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve