Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Spajić sa predstavnicima EBRD i Svjetske banke: Razvojni projekti u fokusu

Spajić je, kako se navodi, tokom sastanka sa šefom kancelarije Svjetske banke za Crnu Goru Kristoferom Šeldonom govorio o više tema u sklopu pripreme Partnerskog okvira saradnje Svjetske banke sa Crnom Gorom u periodu od 2024. do 2028. godine

Razvojni prioriteti Crne Gore bili su u fokusu tokom sastanaka premijera Milojka Spajića sa predstavnicima Svjetske banke i EBRD-a, saopšteno je iz Vlade.

Spajić je, kako se navodi, tokom sastanka sa šefom kancelarije Svjetske banke za Crnu Goru Kristoferom Šeldonom govorio o više tema u sklopu pripreme Partnerskog okvira saradnje Svjetske banke sa Crnom Gorom u periodu od 2024. do 2028. godine.

On je naglasio i značaj podrške Svjetske banke u dijelu buduće reforme preduzeća u većinskom vlasništvu države.

“Takođe razgovarano je o potencijalima i uslovima za kreditnu podršku Svjetske banke, baziranu na implementaciji razvojnih politika. Sve u cilju jačanja ekonomske otpornosti i upravljanja životnom sredinom na održiv način”, ističe se u saopštenju.

Tokom razgovora sa Remonom Zakarijom, prvim čovjekom EBRD-a u Crnoj Gori, razgovarano je o aktuelnim projektima i pravcima buduće saradnje.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
cetinje
18.11.2023-17:29 17:29

Bolje bi bilo Spajicu da si “dozvolio”da se isplate SOCIJALNA DAVANJA i DJECIJI DODACI no evo “prvo penzije”a cekovi od 15.11 jos u fond na “hladjenje”zato si tamo da trazis zaduzenje od najmanje MILIJARDE lopingeru Pljevaljski