Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

SKIJALIŠTE KOLAŠIN OKUPANO SNIJEGOM: Jedinstveni ski pas za uživanje na Bjelasici

Ovogodišnja sezona je pokazala da se Kolašin razvija u jedinstveni centar planinskog turizma koji ne zavisi isključivo od skijaša. Lijepo vrijeme koje je obilježilo novogodišnje praznike privuklo je u ovaj grad ljubitelje prirode, a njima se sada pridružuju skijaši koji će uživati u vrhunskim stazama, ski liftovima i ljepotama Bjelasice okupane snijegom

Skijalište Kolašin prekriveno je snijegom, a sve staze su spremne za ljubitelje skijanja – uz jedinstveni ski pas kao projekat Ministarstva za ekonomski razvoj, koji se primjenjuje od ove sezone po cijeni od 25 eura dnevno za 45 kilometara staza.

Infrastruktura je bila spremna još prije početka sezone u smislu povećanog broja staza, proširenja turističke ponude i kvaliteta usluga. Sada ima dovoljno snijega, staze su dobro sređene, a uslovi za skijanje odlični.  Za nezaboravan užitak na Skijalištu Kolašin značajno je doprinio jedinstveni ski pas koji je, zahvaljujući Ministarstvu ekonomskog razvoja, uspostavljen od ove sezone, što dodatno pojačava ukupni doživljaj ljubitelja zimskih sportova, koji su već sa prvim pahuljama stigli na Skijalište Kolašin.

Ovogodišnja sezona je pokazala da se Kolašin razvija u jedinstveni centar planinskog turizma koji ne zavisi isključivo od skijaša. Lijepo vrijeme koje je obilježilo novogodišnje praznike privuklo je u ovaj grad ljubitelje prirode, a njima se sada pridružuju skijaši koji će uživati u vrhunskim stazama, ski liftovima i ljepotama Bjelasice okupane snijegom. Prava zimska ponuda za sve one koje privači planina uz mnoštvo različitih sadržaja najbolja je reklama za Kolašin kao grad planinskog turizma.

Kolašin je kvalitetom staza i žičara već postao ski centar za primjer, ali i motor razvoja zimske turističke sezone.  Skijalište Kolašin prati evropske i svjetske standarde kada je ova vrsta turizma u pitanju, a ukupna ponuda ga pozicionira u zimski centar konkurentan u ovom dijelu Evrope ali i šire.

Dužinom staza i njihovim kvalitetom, povezivanjem najsavremenije infrastrukture uklopljene u prirodne ljepote Bjelasice, jedinstvenim ski pasom i pratećim sadržajima kako za skijaše, tako i za one koji uživaju u zimskoj idili, Skijalište Kolašin je dokazalo da je centar zimskog turizma. Završetkom dva turistička kompleksa – Kolašin 1450 i Kolašin 1600 obezbijediće ovaj zimski centar i za generacije koje dolaze, ali i pomjeriti granice zimskog i ukupnog planinskog turizma u državi ali i šire.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve