Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Ryanair će narednog ljeta obnoviti letove između Podgorice i Zagreba

Nastaviće sa letovima iz Zagreba za Mančester, Podgoricu i Sofiju, kao i povećati frekvencije na nizu destinacija na osnovu svojih preliminarnih planova za 2024. godinu

Očekuje se da će niskotarifni avioprevoznik Ryanair idućeg ljeta nastaviti sa letovima iz Zagreba za Mančester, Podgoricu i Sofiju, kao i povećati frekvencije na nizu destinacija na osnovu svojih preliminarnih planova za 2024.

Tri navedene linije biće obustavljene krajem ovog mjeseca, međutim, niskobudžetna avio-kompanija planira da nastavi letove između glavnog grada Hrvatske i Mančestera 1. juna sa dvonedjeljnim prevozom svakog utorka i subote za Podgoricu, takođe 1. juna, sa tri nedjeljne rotacije utorkom, petkom i subotom, kao i u glavni grad Bugarske od 3. juna, dva puta sedmično, ponedjeljkom i četvrtkom.

Karte za ove tri rute tek treba da budu puštene u prodaju jer prevoznik nastavlja da radi na svom redu vožnje za letnju sezonu 2024, javio je ExYu Aviation News.

Povratak triju linija u skladu je s nedavnom najavom Ryanaira da će tokom ljeta 2024. obavljati više destinacija izvan Zagreba nego ove godine.

“Sve se radi o direktnim vezama. Ovo ljeto smo imali blizu trideset destinacija iz Zagreba, tačnije 27, a za ljeto 2024. nastojaćemo da to bude preko trideset. Zadovoljni smo uslovima u Zagrebu, iako svako povećanje naknada utiče na troškove, što pokušavamo svesti na minimum”, rekao je nedavno glavni komercijalni direktor Ryanaira, Jason McGuinness.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve