Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Royal Caribbean će ipak preusmjeriti kruzere u Bar

Iz TO Bar su naveli da kompanija Royal Caribbean, u 2024. godini planira oko 40 uplovljavanja u Crnu Goru. Prema planu kompanije, prvo uplovljavanje u barsku luku kruzera Royal Caribbean najavljeno je za 01.07.2024

Bar se sve bolje pozicionira na mapi kruzing putovanja, što potvrđuje i činjenica da će u 2024. godini lider kompanija u kruzing putovanjima, Royal Caribbean dio svojih uplovljavanja u Crnu Goru preusmjeriti u Bar, saopštila je turistička organizacija tog grada.

Iz TO Bar podsjećaju da kruzer ,,Explorer Of The Seas” prvi put je uplovio u Bar 26. juna 2023. godine, kojim je doputovalo preko 5.200 turista.

Stav američke kompanije je, kažu, da su zadovoljni uslovima u luci gdje je tokom boravka brod “Explorer Of Seas” bio vezan na gatu Port of Adria.

Iz TO Bar su naveli da kompanija Royal Caribbean, u 2024. godini planira oko 40 uplovljavanja u Crnu Goru. Prema planu kompanije, prvo uplovljavanje u barsku luku kruzera Royal Caribbean najavljeno je za 01.07.2024.

,Preusmjeravanje uplovljavanja u Bar označava važan trenutak za naš grad, potvrđujući rastući značaj naše destinacije na međunarodnom nivou. Dolazak prestižne kruzing kompanije doprinijeće ekonomskom razvoju grada kroz povećanje turističkih aktivnosti, kao i podršku lokalnim turističkim poslenicima. Turistička organizacija Bar će i u narednom periodu raditi na unaprijeđenju turističke ponude, podršci lokalne zajednice i na intenzivnijoj marketinškoj kampanji promocije potencijala bogate turističke ponude”, istakao je direktor TO Bar, Danilo Orlandić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve