Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Proslavljena Turistička Nova godina; Radulović: Bilo je razloga za slavlje

Turistički poslenici su u hotelu Splendid proslaviti tradicionalnu manifestaciju, Turističku novu godinu. Goste su zabavljali Hlid Beslić, Žuti Serhatlić i Slobodan Kovačević.

Bilo je razloga za slavlje, prema riječima ministra održivog razvoja i turizma Pavla Radulovića.

“Imali smo vrlo uspješnu godinu, brojevi kažu najuspješniju, međutim, malo je vremena za odmaranje, malo je vremena za slavlje. Bliži smo nego ikad da više ne pričamo o ljetnjoj i zimskoj turističkoj sezoni već o sezoni u toku godine. Dakle mi smo ljetnju sezonu završili negdje u novembru mjesecu, a zimsku turističku sezonu otvorili smo 15.decembra. Primakli smo ta dva datuma jako blizu i mislim da nikad nije bilo manje vremena da odmaramo nego ove godine i da će vremena za odmor biti sve manje, ali nadam se na zadovoljstvo svih”, rekao je Radulović.

To mišljenje dijeli i direktorka NTO Željka Radak-Kukavičić.

“Veliki broj posjetilaca koji je boravio u Crnoj Gori tokom novogodišnjih praznika zaista pokazuje da je Crna Gora i ove godine ponijela epitet najpoželjnije destinacije za novogodišnje praznike. Prema informacijama koje smo i danas saopštili, samo tokom novogodišnje noći u Crnoj Gori je bilo preko 42 hiljade posjetilaca na našim trgovima. Zadovoljstvo je takođe da veliki broj gostiju boravi i na našim planinama i da su, prema informacijama od danas koje imamo, sva naša skijalištra i kapaciteti kako hotelski, tako i oni u privatnom smještaju prije svega u Žabljaku i Kolašinu, popunjeni. Vremenske prilike nam idu na ruku, tako da sam sigurna da će i ostatak zimske sezone kako na sjeveru tako i na primorju biti jako dobar”, kazala je ona.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve