Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Promotivne cijene karata na linijama Air Montenegra: Do Beograda 45, Ljubljane 55, Ciriha 90, Istanbula 110 eura

Od 1. novembra do 30. marta

Za putovanja od 1. novembra do 30. marta crnogorska nacionalna avio-kompanija Air Montenegro pripremila je specijalne cijene ka određenim destinacijama.

Promotivna prodaja karata trajaće od 1. do 15. septembra u okviru koje će, između ostalog, cijena karte u jednom smjeru na liniji Podgorica-Beograd iznositi 45 eura, a na liniji Podgorica-Ljubljana 55 eura.

Karte iz Podgorice i Tivta do Istanbula moguće je kupiti od 110 eura u jednom smjeru, dok su za letove iz Podgorice ka Cirihu karte dostupne po cijeni od 90 eura.

“U cilju omogućavanja građanima da ovu godinu završe, a 2024. godinu započnu putovanjima ka svojim omiljenim destinacijama, Air Montenegro je omogućio povoljnije cijene avio-karata. U promotivnu cijenu su uključene sve takse, ručni prtljag od osam kilograma i predati prtljag do 23 kilograma. Broj karata je ograničen“, poručuju iz nacionalnog avio-prevoznika.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Blaki
02.09.2023-11:27 11:27

Jeftinije karte za Beograd iz Podgorice? Jel da se Pipun,Koljenica i ostali iz Srpskog bloka jeftinije voze u Beograd na edukaciju.
Zašto Tivat nema taj popust?Vjerovatno što nema podršku Srpskog bloka.
Naravno