Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Potpisan ugovor i izdata Licenca za agenta za ocjenu međunarodne podobnosti

Sekretarijat je shodno Odluci pripremio Predloge ugovora o pružanju usluga Agenata za ocjenu međunarodne podobnosti radi realizacije  posebnog programa ulaganja od posebnog značaja za privredni i ekonomski interes Crne Gore, koje je Vlada Crne Gore prihvatila i ovlastila Dejana Medojevića, sekretara Sekretarijata za razvojne projekte, da, u ime Vlade, potpiše ugovore

Ugovor sa S-RM Intelligence and Risk Consulting LTD, UK potpisan je danas, nakon čega je Sekretarijat te razvojne projekte izdao Licencu za agenta za ocjenu međunarodne podobnosti.

Sekretarijat je shodno Odluci pripremio Predloge ugovora o pružanju usluga Agenata za ocjenu međunarodne podobnosti radi realizacije  posebnog programa ulaganja od posebnog značaja za privredni i ekonomski interes Crne Gore, koje je Vlada Crne Gore prihvatila i ovlastila Dejana Medojevića, sekretara Sekretarijata za razvojne projekte, da, u ime Vlade, potpiše ugovore.

Ugovor sa EXIGER CANADA INC, Kanada biće potpisan narednih dana.

Sekretarijat za razvojne projekte je Odlukom Vlade Crne Gore o kriterijumima, načinu i postupku izbora lica koje može steći crnogorsko državljanstvo prijemom radi realizacije posebnog programa ulaganja od posebnog značaja za privredni i ekonomski interes Crne Gore, određen kao nadležni organ za sprovođenje Razvojnog programa prijema u crnogorsko državljanstvo radi investicija.

Shodno navedenoj Odluci, Sekretarijat za razvojne projekte objavio je dana 4. marta 2019. godine Javni poziv za izbor agenata za ocjenu međunarodne podobnosti radi realizacije posebnog programa ulaganja od posebnog značaja za privredni i ekonomski interes Crne Gore kao i Izmjenu javnog poziva za izbor agenata za ocjenu međunarodne podobnosti radi realizacije posebnog programa ulaganja od posebnog značaja za privredni i ekonomski interes Crne Gore, od 15.03.2019. godine, dok je Javno otvaranje prijava održano 8.04.2019. godine.

Nakon javnog otvaranja prijava, Pregledom dostavljenih prijava, Sekretarijat za razvojne projekte je ocijenio da su prijave koje su ispunile uslove iz navedene Odluke i Javnog poziva, su prijave pristigle od sljedećih podnosilaca:  S-RM Intelligence and Risk Consulting LTD, UK i EXIGER CANADA INC, Kanada.

IzvorCdm

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve