Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Položen kamen temeljac: Golf teren prekretnica u turističkoj industriji

Abazović je precizirao da u faznu izgradnju prvog golf terena sa 18 rupa u Crnoj Gori i većeg dijela golf rezidencija u narednih šest godina biće investirano oko 400 miliona

Golf teren ovog tipa će predstavljati veliku prekretnicu u turističkoj industriji na istočnoj obali Jadrana, kazao je odlazeći premijer Dritan Abazović na polaganju kamena temeljca za izgradnju prvih golf rezidencija u Crnoj Gori.

Polaganju kamena temeljca pored Abazovića, prisustvovali su predsjednik Opštine Tivat Željko Komnenović i izvršni direktor kompanije Luštica Development AD, Mohamed Abou Arab. 

“>

Abazović je precizirao da u faznu izgradnju prvog golf terena sa 18 rupa u Crnoj Gori i većeg dijela golf rezidencija u narednih šest godina biće investirano oko 400 miliona.

“Master planom je predviđeno da u narednih deset godina, na površini od oko milion metara kvadratnih golf terena i naselja bude izgrađeno 130 vila, 520 apartmana, golf hotel sa 300 ključeva i golf klub”, napisao je Abazović u objavi na Telegramu.

Projekat, navodi, potpisuje legendarni Gary Player.

“Sa svake rupe terena za golf će se uživati u pogledu na more: Jadran, Bokokotorski zaliv i na masiv Lovćena. Ova odlika svrstava teren u elitnu grupu od manje od 10 odsto svjetskih terena koja se može pohvaliti pogledom na more sa pozicije svake rupe. Golf teren ovog tipa će predstavljati veliku prekretnicu u turističkoj industriji na istočnoj obali Jadrana”, poručio je Abazović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
xxxxx
11.07.2023-20:01 20:01

ovo mu je jedina prilika da ubaci u rupu.