Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

ODLIČAN POČETAK ZIMSKE TURISTIČKE SEZONE U KOLAŠINU: Hoteli popunjeni, preko 3.000 turista

Zimski odmor u Kolašinu je dobro počeo, a lijepo vrijeme i boravak u prirodi, gorski visovi i čist vazduh iz dana u dan privlače sve više turista ljubitelja planinskog odmora

Zimska turistička sezona u Kolašinu počela je stopostotnom popunjenošću hotela, a gužve u gradu i na dječijim igralištima pokazuju da gostiju ne fali. Prema zvaničnim podacima Tirističke organizacija u gradu je preko 3.000 turista, a puni kafići i restorani su dokaz da je ta brojka mnogo veća ako se računaju i posjete na dnevnom nivou onih koje je na planinu privuklo lijepo vrijeme.

Čist vazduh i uređeni ambijent privukli su turiste i na skijališta, koje je u danima praznika posjetilo preko 3.000 ljudi. Najveći broj turista je iz Albanije, regiona ali i Rusije. Uz domaće turiste kojima je Kolašin, puštanjem prve dionice auto puta, još od ljetos postao omiljena destinacija, ovaj grad postaje centar planinskog rekreativnog turizma, uz bogatu ponudu za sve ljubitelje zimskog odmora kao što su šetnje, panoramska razgledanja, sport i rekreacija i prirodne ljepote ovog kraja.

Uz sve ovo, gostima je na raspolaganju i domaća kuhinja specifična za ove krajeve, uz ponudu kolašinskih organskih proizvoda.

Zimski odmor u Kolašinu je dobro počeo, a lijepo vrijeme i boravak u prirodi, gorski visovi i čist vazduh iz dana u dan privlače sve više turista ljubitelja planinskog odmora. Zimska sezona u prosjeku traje oko 100-120 dana, a ako se po jutru dan poznaje, Kolašin postaje turistički centar sa raznolikom ponudom hotela i spa tretmana ali i privatnog smještaja.

L.P.Đ.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Merlin
05.01.2023-07:13 07:13

Ne smetaju vam pare turista iz Srbije, Republike Srpske i Rusije ?

džudović
05.01.2023-13:54 13:54

Čuli da je Martinović predsjednik pa simpatizeri pohrlili da ga turistički podrže!

Rovca
05.01.2023-14:57 14:57

Nadamo se u Martinović.
Izgledanam pametno I radno.