Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

NTO: Zimska ponuda Crne Gore promovisana u Sloveniji

Crna Gora predstavljena kao atraktivna turistička destinacija u nekim od najčitanijih slovenačkih portala i putem Out of Home kampanje

U okviru promotivnih aktivnosti na tržištu Slovenije, Crna Gora je predstavljena kao atraktivna turistička destinacija u nekim od najčitanijih slovenačkih portala i putem Out of Home kampanje.

“Objavljeni članci i bilbordi o Crnoj Gori na najprometnijim lokacijama u Ljubljani su rezultat aktivnosti Nacionalne turističke organizacije Crne Gore (NTO CG) i predstavljaju značajan korak ka unapređenju međunarodne vidljivosti i promociji Crne Gore među slovenačkom publikom”, navodi se u saopštenju NTO.

Četiri članka o Crnoj Gori i atraktivne fotografije destinacije objavljene su na najčitanijem portalu u Sloveniji – 24ur, koji broji preko 900 hiljada na mjesečnom nivou. Milionskom auditorijumu je predstavljena zimska turistička ponuda, bogat novogodišnji program, kao i jedinstvene prirodne ljepote Crne Gore.

“U tekstu pod nazivom “Osmisli svoju zimsku priču u Crnoj Gori”, navodi se da je Crna Gora jedna od rijetkih destinacija u kojoj se može provesti duži odmor, a da svaki naredni dan ne liči na prethodni”, saopšteno je iz NTO.

“Uz raznovrsnu turističku ponudu, glavna prednost ove destinacije je što za veoma kratak vremenski period turisti mogu obići i sjevernu i južnu regiju, koje uprkos velikim različitostima čine savršenu kombinaciju za odmor”, piše u članku.

Ponuda crnogorskih skijališta i aktivnog odmora tokom zimskih mjeseci, predstavljena je u tekstu pod nazivom “Jeste li spremni za zimski odmor u Crnoj Gori?”.

Foto: NTO

“Bilo da ste ljubitelj snouborda, alpskog i nordijskog skijanja, zimskog raftinga, hodanja na krpljama, jahanja, zimskog hikinga, do tura sankama – mogućnosti u Crnoj Gori su beskrajne! Aktivan dan na snijegu i svjež planinski vazduh uz domaće kuvano vino, lokalne gastro proizvode pripremljene na autentičan način i sadržajan zabavni program, nikoga neće ostaviti ravnodušnim”, piše u članku.

Foto: NTO

Novogodišnji program u Crnoj Gori je predstavljen putem banera na portalima PROPLUS (24ur.com, Moskisvet.com, Okusno.je, Zadovoljna.si, Vizita.si, Bibaleze.si, Dominvrt.si, Cekin.si i Caszazemljo.si), koji ukupno broje skoro 3 miliona čitalaca na mjesečnom nivou.Osim toga, u okviru promotivnih aktivnosti postavljeni su bilbordi na 10 lokacija širom Ljubljane, na kojima su prikazani atraktivni predjeli Crne Gore tokom zimskih mjeseci.

WImajući u vidu značajan uticaj navedenih medija i prometne lokacije na kojima su postavljeni bilbordi, očekuje se da će promotivne aktivnosti doprinijeti većem broju posjeta sa ovog tržišta”, saopšteno je iz NTO Crna Gora.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve