Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

NTO: Reklamni panoi naše destinacije na preko 300 lokacija širom Pariza privukli pažnju Francuza

Na panoima su prikazani atraktivni predjeli Crne Gore, a upečatljiv vizual je sadržao i QR kod, koji je sve zainteresovane vodio na francusku verziju zvaničnog web portala NTO CG

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore (NTO CG) je realizovala Out of Home kampanju u okviru koje su postavljeni reklamni panoi na preko 300 lokacija širom Pariza.

Na panoima su prikazani atraktivni predjeli Crne Gore, a upečatljiv vizual je sadržao i QR kod, koji je sve zainteresovane vodio na francusku verziju zvaničnog web portala NTO CG.

Osim toga, objavljen je članak na jednom od najuticajnijih portala za putovanja EasyVoyage, u kojem se opisuje jedinstvena priroda naše zemlje. Autori članka čitaocima predlažu desetodnevni program kako bi se upoznali sa raznolikom turističkom ponudom destinacije.

Foto: NTO
Foto: NTO

“Desetodnevna avantura po Crnoj Gori započela je obilaskom Podgorice, Skadarskog jezera, zatim Lovćena i Kotora. Pošto smo obišli dio obale i uživali na nekoliko plaža, uputili smo se ka Durmitoru i rijeci Tara, uz nezaobilazni rafting. Nakon ovog adrenalinskog doživljaja, obišli smo Biogradsku goru i njenu jedinstvenu prašumu”, navodi se u članku.

EasyVoyage je jedan od lidera u Francuskoj za posredovanje u svijetu turizma koji nudi praktične sadržaje, kao i servise u cilju pronalaska najbolje ponude za letove, smještaj, boravak i slično. Informacije su dostupne korisnicima besplatno, kako bi im se omogućilo da izaberu ponudu koja im najviše odgovara.
Efekti realizovane kampanje ogledaju se u broju dostignutih krajnjih korisnika, a procjena je da će taj broj iznositi preko 650.000 za EasyVoyage i preko 3 miliona kada su u pitanju reklamni panoi.

Imajući u vidu da francusko tržište predstavlja jedno od prioritetnih tržišta, koje bilježi rast u broju ostvarenih dolazaka turista i noćenja, NTO CG će intezivno raditi na promociji destinacije u Francuskoj. Prema preliminarnim podacima Uprave za statistiku MONSTAT za ovu godinu, od početka godine zaključno sa julom, ostvaren je rast od 33,43 odsto u odnosu na prethodnu godinu, dok je broj noćenja veći za 36,06 odsto .

Foto: NTO
Foto: NTO

U nastavku promotivnih aktivnosti, NTO CG će učestvovati na najznačajnijem međunarodnom sajmu turizma u Francuskoj – IFTM Top Resa 2023., koji će se održati u oktobru.

Elektronski članak je dostupan na sljedećem linku:

https://www.easyvoyage.com/news/article-2296?p=1

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve