Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

NTO CG na poslovnoj radionici u Londonu: Turoperatori zainteresovani za ponudu Crne Gore

Događaj je, kako je saopšteno iz NTO, okupio oko 350 turističkih agenata iz zemalja Evropske unije (EU), Sjedinjenih Američkih Država i Kine

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore (NTO CG) predstavila je turističku ponudu destinacije na poslovnoj radionici “Destination Exchange Europe”, koja je u organizaciji Udruženja evropskih turoperatora (ETOA), održana 12. i 13. juna tekuće godine u Londonu.

Događaj je, kako je saopšteno iz NTO, okupio oko 350 turističkih agenata iz zemalja Evropske unije (EU), Sjedinjenih Američkih Država i Kine.

Iz organizacije navode da tokom dvodnevne radionice, predstavnica NTO CG održala je brojne sastanake sa agentima turoperatora, među kojima: DPA Sports Worldwide, Greatdays Travel Group, Happy Tours, Contiki, Jetline Travel, Hiseas International Travel Group, Travelzoo (Airline & HTL & DMC excl. Spain& France), Portale ClubRelax, The Ice Travel Group, Musement, Forward Keys, Viator, Abercrombie & Kent Europe Ltd, Expat Explore Travel i Charitable Travel.

Foto: NTO CG

Predstavnik turoperatora Happy Tours, Sašo Krumpak, kazao je da se na ovom događaju Crna Gora izdvaja svojom raznovrsnom ponudom.

“Ovo je veoma dobro organizovan i posjećen događaj, a Crna Gora ima lijep štand i raznovrsnu ponudu, po čemu se i izdvaja na ovom događaju. Nama je najupečatljivija ponuda novih hotela i velikog broja novoizgrađenih kompleksa u vašoj zemlji, koji su uveliko doprinijeli boljem utisku među turistima”, poručio je Krumpak.

Dvodnevni program je pored zakazanih B2B poslovnih sastanaka, kako još dodaju, upotpunjen serijom predavanja posvećenih razvoju proizvoda i optimizaciji, prevazilaženju operativnih prepreka i efektivnog upravljanja javnih/privatnim destinacijama, sa fokusom na međusobnoj iskustvenoj razmjeni.

Foto: NTO CG

Iz NTO CG napominju da Udruženje evropskih turoperatora (ETOA), koje je organizator poslovne radionice u Londonu, je neprofitno udruženje koje, pored turoperatora, okuplja i evropske turističke organizacije, hotele, turističke atrakcije i druge kompanije koje pružaju usluge u oblasti turizma, od gobalnih brendova do nezavisnih lokalnih biznisa.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve