Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Nema papira i omota spisa u centralnom registru privrednih subjekata CRPS

Stranke imaju problema da dobiju tražena dokumenta jer nema papira u centralnom registru privrednih subjekata CRPS

Uprava za katastar i državnu imovinu još nije realizovala javnu nabavku kancelarijskog materijala za potrebe rada državnih organa, među kojima je i Uprava prihoda i carina, zbog čega stranke imaju problema da dobiju tražena dokumenta jer nema papira u centralnom registru privrednih subjekata CRPS.

Nekoliko građana požalilo se CdM-u da im je saopšteno da papira nema, te nijesu mogli da dobiju tržena dokumenta. Neki su morali lično da donose papir u Upravu prihoda i carina kako bi dobili potrebnu dokumentaciju. Nakon toga, CdM je kontaktirao UPC.

Oni su istakli da je Upravi za katastar i državnu imovinu, na odluku o izboru najpovoljnije ponude od 24. avgusta ove godine, koja se odnosila na Partiju 4 (papir i pairni proizvodi) uložena žalba, koju je Komisija za zaštitu prava u postupcima javnih nabavki djelimično usvojila, te naložila Upravi za katastar i državnu imovinu da u roku od 15 dana od dana objavljivanja Rješenja otkloni nepravilnosti na koje je ukazano istim.

“Dana 16. oktobra Uprava za katastar i državnu imovinu objavila je Odluku o ponovnom izboru najpovoljnije ponude, međutim i na tu Odluku uložena je žalba. Dakle, Uprava za katastar i državnu imovinu, u čijoj je nadležnosti nabavka kancelarijskog materijala, još uvijek nema zaključen ugovor i to je jedini razlog zašto nema papira i omota spisa u centralnom registru privrednih subjekata CRPS”, kazali su CdM-u iz UPC.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve