Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

NAKON POPLAVE U TIVTU, KOLAPS NA AERODROMU U PODGORICI: Putnici čekaju i po nekoliko sati da stignu na let

Ako je suditi po fotografijama koje su proslijedili čitaoci Portala Aktuelno, i koje se dijele po društvenim mrežama, podgorički aerodrom je u kolapsu

Nakon jučerašnjih horor-scena i poplave na tivatskom aerodromu, danas stižu nove šokantne fotografije, ovoga puta sa aerodroma u Podgorici.

Ako je suditi po fotografijama koje su proslijedili čitaoci Portala Aktuelno, i koje se dijele po društvenim mrežama, podgorički aerodrom je u kolapsu.

Čitaoci su nam se obratili sa informacijom da su čekali i po nekoliko sati da stignu na svoj let, međutim, zbog gužve, pojedinci su odustali.

Iz Službe za odnose sa javnošću Aerodroma Crne Gore su  saopštili da su “Aerodromi Crne Gore u stanju da sigurno i bezbjedno opsluže sve potrebe nadolazećeg saobraćaja, uz ograničenja u kvalitetu usluge koja su direktno uslovljena stanjem infrastrukture. Sistemska infrastrukturna ulaganja traže određenje vlasnika po pitanju nosioca razvoja.”

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BMX
02.07.2023-14:14 14:14

Ova drzava se od kraja avgusta 2020 g kad su “oslobodioci” & liijasi dosli na vlast sistemski i korjenito unistava u svim segmentima i oblastima. Institucionalno, ekonomski, bezbjedonosno, spoljnopoliticki, socijalno, obrazovno, zdravstveno, turisticki i u svim drugim poljima i okvirima koji su je cinili drzavom. Neznalice, amateri, partijski vojnici sa kupljenim i fals diplomama su na visokim funkcijama i svjesno i nesvjesno, neznanjem, nesposobnoscu, neradom i nebrigom razaraju poslednje zdrave supstance koje su jos preostale. Zemlja je od kraja avgusta 2020 g u agoniji, rasulu, haosu i samrtnom ropcu u kojoj je cvrsto drze strane agenture Rusije i Srbije, popovi… Pročitaj više »

Merlin
02.07.2023-15:44 15:44
Reply to  BMX

Majstre, nisu ti Vučić i Srbija krivi što ste neuki, nesposobni, neorganizovani i lenji. Nisu ti AV i SPC krivi što ti krov prokišnjava na aerodromu u Tivtu i što ne umete da organizujete posao na Podgoričkom aerodromu. Dok se ti baviš evivanjem, barjačenjem i političarenjem, neko se razvija , gradi autoputeve, pruge, gasovode, fabrike, infrastrukturu i napreduje.

Elromero
02.07.2023-19:48 19:48
Reply to  Merlin

Batali vise, kao da tece med i mlijeko i Srbistanu …. Ne znas dje si supalj !!

Maja
02.07.2023-17:41 17:41

Cudno da smo do prije tri godine sve to znali,dok se vi nijeste umijesali kso sto se mijesate u zivot cijelog regiona i pravite probleme.Vasi mracni popovi i crkva.Nazalost i Crna Gora je puna izdajnika koji bi za malu privilegiju sve uradila.