Ponedjeljak, 24 Juna, 2024
Rubrika:

Na ovim prodajnim mjestima građani mogu kupiti pelet

“Očekujemo dostupnost peleta i kod drugih proizvođača u kratkom roku. I u narednom periodu ćemo intenzivno pratiti promet peleta na domaćem tržištu i kontinuirano obavještavati građane o dostupnosti istog”, navodi Ministarstvo

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede povodom početka grejne sezone obavještava zainteresovane građane i ustanove da pelet trenutno mogu kupiti na sledećim stovarištima i prodajnim mjestima:

Bekom Co – stovarište Smokovac (trenutno dostupno oko 400 tona peleta) – kontakt telefon 069/333-048

Mikromont doo – stovarište Bijelo Polje (trenutno dostupno oko 140 tona) – kontakt telefon 069/375-333

Aleksić 3D doo – stovarište Andrijevica (trenutno dostupno oko 50 tona) – kontakt telefon 068/526-972

Pelengić Trade doo – stovarište Bijelo Polje (trenutno dostupna količina iz dnevne proizvodnje) – kontakt telefon 068/806-013

“Očekujemo dostupnost peleta i kod drugih proizvođača u kratkom roku. I u narednom periodu ćemo intenzivno pratiti promet peleta na domaćem tržištu i kontinuirano obavještavati građane o dostupnosti istog”, navodi Ministarstvo.

Kao što je poznato, na snazi je ograničenje izvoza peleta radi sprječavanja nestašice na domaćem trižištu i prisustvo određenih količina peleta u maloprodajnim objektima i prodajnim centrima proizvođača je znak da preduzete mjere daju rezultate.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve