Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Milović: Hitno potrebno povećanje broja dostupnih avio-linija

Hitno je, prema njegovim riječima, potrebna modernizacija, profesionalizacija i povećanje kapaciteta aerodroma u Podgorici i Tivtu

Hitno je potrebna modernizacija, profesionalizacija i povećanje kapaciteta aerodroma u Podgorici i Tivtu, kao i povećanje broja dostupnih avio-linija, poručio je poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Nikola Milović povodom informacije da je prošle godine 53 hiljade crnogorskih putnika iskoristilo usluge aerodroma u Tirani.

“Kako održati/povećati prihod od turizma kada je u potpunosti ugrožena avio-dostupnost Crne Gore! Uz probleme manjka 25000 zaposlenih, neriješenih tendera Morskog dobra i potpunog institucionalnog haosa, prinuđeni smo da koristimo usluge aerodroma u Tirani. Preko aerodroma u Tirani prošle godine 53000 crnogorskih putnika za samo dva mjeseca a ove godine preko 20000”, napisao je poslanik DPS u objavi na mreži X.

Hitno je, prema njegovim riječima, potrebna modernizacija, profesionalizacija i povećanje kapaciteta aerodroma u Podgorici i Tivtu.

“Kao i povećanje broja dostupnih avio-linija”, stoji u objavi Milovića.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve