Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

Medojević: Nadam se da će naši monasi i sveštenici uskoro prestati da se bave biznisom

''Sada nam treba više nego ikad naša pravoslavna vjera i HRISTOVA Crkva. Da osnaži naše duše, ojača moral i ujedini sve dobre ljude u borbi protiv mraka i ZLA koje je zavladalo našom Crnom Gorom''

Nadam se da će naši monasi i sveštenici uskoro prestati da se bave biznisom, izdaju dozvole za gradnju, vode kadrovsku politiku u MUP-u i ANB-u , postavljaju albasadore i da će se što prije vratiti svom osnovnom cilju, spasenju duša naših, kazao je jedan od lidera Demokratskog fronta Nebojša Medojević.

“Prije nego što je ova tragična Vlada izabrana, bilo je jasno da postoji mala grupa ljudi koji nijesu bili na izbornim listama, a koji su uzurpirali političku moć od građana i partija. Formiranje ove Vlade je bilo suprotno Ustavu i izbornoj volji građana. A po Ustavu vlast se može formirati samo na osnovu izbora”, poručuje Medojević.

On pita ko je izveo državni udar, suspendovao demokratiju, razorio ustavni poredak i uništio politički sistem?

“Za sada iz javnih izjava aktera formiranja Vlade izdvajaju se tri imena Daka Davidović, Gojko Perović i Miško Perović. Ulogu lažnog ,,američkog diplomate” za kojeg su nam iz Crkve rekli da je ,,treći Ambasador OEBS-a” odigrao je trećerazredni seoski špijun Simijanović, koji je osim formiranja Vlade, pokušao da proda i neku municiju, a možda i oružje”, pojašnjava Medojević.

Kako je naveo, umjesto Vlade sastavljene na bazi rezultata izbora, koja će odgovarati Skupštini, parlamentarnim stranakama i javnosti, kako kaže, “dobili smo Vladu tajne agende”.

“Ova Vlada tajne agende odgovara Perovićima i Davidoviću. Ministri znaju ko ih je predložio Krivokapiću za ministre. Njima odgovaraju i ispunjavaju njihove naredbe i rade za njihove interese”, dodaje Medojević.

Zanima ga šta je interes osnivača “Vlade tajne agende”?

“Osim novca i kontrole alokacije državnih resursa (novca , šverca i imovine) sta vezuje ovu trojicu u taj neprirodni savez – Crkve i krupnog tajkunskog kapitala. Odgovor bi mogao dati jedan visoki Vladin funkcioner koji se ovih dana susreo sa Sorošem u Porton Novom u hotelu simboličkog naziva ONE&ONLY”, poručuje Medojević.

Pita šta je politički interes globalne duboke države i bankarskih fašista?

“Preuzimanje kontrole nad nacionalnim prirodnim resursima i pljačkanje kroz zaduživanje je klasika. Šta je geostrateški interes Soroša i družine u Crnoj Gori? Odvajanje MPC od SPC? Promjena kultrunog obrasca i uništenje tradicionalnog sistema vrijednosti, suverenosti, nacije, religije, porodice? Uvođenje neokomunističke diktature kroz sistem tzv ,,političke korektnosti”? Uvođenje COVID diktature? Stvaranje države za pranje novca od narkokartela i finansiranje terorizma kroz kriptovalute? Formiranje politčke , propagandističke i obavještajne logistike za destabilizaciju zemalja regiona, a prije svih Srbije”, navodi Medojević.

Šta god da je, kako kaže,  “nije dobro za državu i narod”.

“Tajne agende i tajna društva i tajna moć je smrtonosna opasnost za naše društvo, naše porodice, naš način života i naše duše. Zato je uloga Crkve nikad važnija. Da priča o borbi dobra i zla. Svijetla i mraka. Isusa i Sotone”, opominje Medojević.

Prema njegovim riječima, crkva je uvučena u tajnu agendu i podržava, kako kaže, “ovu mračnu Vladu poslušnika i vojnika onog drugog”.

“Sada nam treba više nego ikad naša pravoslavna vjera i HRISTOVA Crkva. Da osnaži naše duše, ojača moral i ujedini sve dobre ljude u borbi protiv mraka i ZLA koje je zavladalo našom Crnom Gorom. U borbi za duše naše Crkva ima opasnu konkurenciju. Tu je Mamon (i drugi prinčevi pakla) Kabala, Trilaterala, stanističke sekte. Svi su tu”, zaključuje Medojević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Medojević: Nadam se da će naši monasi i sveštenici uskoro prestati da se bave biznisom – CG Vijesti
08.08.2021-12:18 12:18

[…] Aktuelno […]