Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Medija centar DPS: Đurović glumi šaljivdžiju dok se sprda sa životnim problemima građana

Prema njihovim riječima, ne postoji evropska država čija vlada nije napravila niz mjera kojima se ublažava udar inflacije na standard

Dok cijene rastu, inflacija razara standard građana, troškovi života se uvećavaju munjevitom brzinom, dok je potrošačka korpa 10 posto skuplja nego prije godinu dana, i 40 posto skuplja nego prije 4 godine, resorni ministar se zabavlja i sprda po društvenim mrežama, saopštili su danas iz Demokratske partije socijalista (DPS) komentarišući izjavu ministra ekonomskog razvoja i turizma Gorana Đurovića.

“Goran Đurović, tehnički ministar ekonomije, u radno vrijeme – šaljivdžija, nije našao za shodno da ponudi ni jednu jedinu mjeru kojom bi se pomoglo građanima, a posebno onima koji imaju niska primanja i velike izdatke, i ne mogu da izdrže talas skupoće koji nas je zadesio”, ističu iz DPS-a.

Prema njihovim riječima, ne postoji evropska država čija vlada nije napravila niz mjera kojima se ublažava udar inflacije na standard.

“Samo ova vlada u kojoj je, sklopom nesrećnih okolnosti koje se nikad više neće desiti, Goran Đurović ministar, umjesto da pomogne svojim građanima, ona baca pare iz budžeta na ostvarenje dječačkih i djevojačkih snova premijera i ministara, i bahato se odnosi prema novcu koji nije njihov. Ukoliko je Goran Đurović neznaven, neobrazovan i nevaspitan kao što nam se čini da jeste, onda tu nema pomoći. Ako je samo nesposoban – onda mu stojimo na raspolaganju da ga podučimo kako da mjere koje smo predl

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve