Petak, 17 Maja, 2024
Rubrika:

Kompanija Luxair počinje da leti od 7. maja prema Crnoj Gori

Avioni ove kompanije će letjeti i za Podgoricu i to do 2. jula do 24. septembra dva puta nedjeljno srijedom i subotom. Tivat – Luksemburg -Tivat će letjeti u periodu od 7. maja do 1.oktobra (utorkom i subotom)

Avioni nacionalne luksemburške kompanije ,,Lukser” letjeće od 7. maja za Tivat dva puta sedmično, saopštila je predsjednica Kulturno-informativnog centra Crne Gore u Luksemburgu, Fetija Kalač.

Avioni ove kompanije će letjeti i za Podgoricu i to do 2. jula do 24. septembra dva puta nedjeljno srijedom i subotom. Tivat – Luksemburg -Tivat će letjeti u periodu od 7. maja do 1.oktobra (utorkom i subotom).

“Interesovanje turista za Crnu Goru iz Zapadne Evrope je veliko i nadamo se da će ovaj broj turista nadomjestiti broj gostiju koji su dolazili iz Ukrajine i Rusije, a koji su usljed ratnih dešavanja onemogućeni da dođu”, navela je Kalač.

Kako je kazala, zbog toga letove luksemburške kompanije prema Crnoj Gori smatramo veoma korisnim kako bi turisti iz Zapadne Evrope mogli da ljetuju u našoj zemlji.

Imajući u vidu veliko interesovanje za ponuđene letove, predlažemo da na vrijeme rezervišete avionske karte.

“U slučaju potrebe, Kulturno-informativni centar Crne Gore u Luksemburgu stoji na raspolaganju za sve potrebne informacije i želi vam prijatne i sigurne letove avio kompanijom Luxair”, zaključuje se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve