Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Jelić: Folić manipulacijama pokušava da obezbijedi mjesto direktora za koje nije kompetentan

''Bez kompetencija za radno mjesto koje pokriva pokušava da obezbijedi mjesto direktora ZZZCG, vrteći recikliranu priču i manipulišući podacima''

Nakadašnji rukovodilac Zavoda za zapošljavanje Crne Gore Zoran Jelić demantovao je navode sadašnjeg direktora te institucije Gorana Folića, naglašavajući da izigrava tužioca i manipuliše podacima, te da pokušava da obezbijedi mjesto direktora ZZZCG za koje nije kompetentan.

“Umjesto da radi i javnost upozna sa rezultatima u ZZZCG, odlazeći v.d. direktor Folić izigrava tužioca, sudiju i pozornika nevješto čitajući pripremljeni mu tekst. Bez kompetencija za radno mjesto koje pokriva pokušava da obezbijedi mjesto direktora ZZZCG, vrteći recikliranu priču i manipulišući podacima. Spremnost da se nametnete prljavim manipulacijama i podmetanjima je, nažalost, kod nekih struktura, najvažnija preporuka za napredovanje. Nadati se ne još zadugo”, ističe Jelić u reagovanju, navodeći da su tvrdnje Folića “neistine i podmetanja”.

Prema njegovim riječima, na temu o kojoj govori već sam prethodno pisao objašnjenja i demantije.

“Jedini način da Folića odlazećeg direktora i Hadži Vujošević uvjerim da svojim postupanjem krše zakone je pokretanje krivične prijave nadležnim organima. O tome ću javnost brzo obavijestiti”, zaključio je Jelić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve