Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Izbor vizuelnog identiteta nacionalnog brenda – poziv građanima da glasaju

Model je da studenti sa svakog univerziteta budu angažovani na izradi predloga rješenja vizuelnog identiteta nacionalnog brenda Crne Gore, pod vođstvom profesora, okupljenih u tzv. mentorske timove

Ministarstvo ekonomskog razvoja pozvalo je građane da glasaju za Izbor vizuelnog identiteta nacionalnog brenda. MER je u obavezi da definiše vizuelni identitet nacionalnog brenda Crne Gore. Imajući u vidu značaj samog procesa, ali i važnost uključivanja akademske zajednice u isti, u cilju njegovog uspješnog okončanja, nakon obavljenih konsultacija sa Univerzitetom Crne Gore, Univerzitetom Mediteran i Univerzitetom Donja Gorica, definisan je model saradnje na izradi predloga rješenja vizuelnog identiteta nacionalnog brendam saopšteno je iz MER-a.

Model je da studenti sa svakog univerziteta budu angažovani na izradi predloga rješenja vizuelnog identiteta nacionalnog brenda Crne Gore, pod vođstvom profesora, okupljenih u tzv. mentorske timove.

“Svaki univerzitet je dao predlog članova mentorskih timova, a studenti su odabrani po pozivnom konkursu koji je okončan u avgustu ove godine. Ukupno tri radna studentska i tri mentorska tima, bila su u obavezi da izrade po jedan predlog rješenja vizuelnog identiteta nacionalnog brenda i da ih dostave Ministarstvu do 31. oktobra. Predlozi su predstavljeni u petak 10. novembra 2023. godine Žiriju za izbor pobjedničkog rješenja vizuelnog identiteta nacionalnog brenda Crne Gore, a jedan glas u Žiriju uzeće i građani Crne Gore”, pojašnjeno je iz MER-a.

Iz MER-a pozivaju građane da glasaju. Anketa je dostupna na sljedećem linku: https://forms.gle/rj1Kpoky4pvthRvN6.

Predlozi rješenja vizuelnog identiteta nacionalnog brenda Crne Gore predstavljeni su u galeriji.

Javno glasanje je otvoreno od 15. do 29. novembra.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve