Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Ibrahimović: Mnogo bi nam značilo uvođenje direktnih letova između Crne Gore i Kosova

Vicepremijer u odlazećoj Vladi Ervin Ibrahimović sastao se danas sa delegacijom Vlade Kosova, koju je predvodio njen potpredsjednik Besnik Bislimij

Vicepremijer u odlazećoj Vladi Ervin Ibrahimović sastao se danas sa delegacijom Vlade Kosova, koju je predvodio njen potpredsjednik Besnik Bislimij.

“Naše dvije države su pokazale visok stepen odgovornosti u stvaranju dobrih političkih I bilateralnih odnosa, sada radimo na konkretizaciji onih projekata koje će u prvom redu omogućiti brže, bolje I kvalitetnije infrastrukturno povezivanje”, kazao je, između ostalog, Ibrahimović.

On je kazao kako bi trebalo uvesti direktne letove između Crne Gore i Kosova.

“Vjerujem da bi otvaranje letova značajno doprinijelo turističkoj dostupnosti Crne Gore, imajući u vidu veliki broj turista koji tradicionalno godinama posjećuju Crnu Goru. Takođe realizacija projekata puta puta Rožaje-Peć i puta Priština-Peć-Kolašin koja je obuhvaćena i nedavno potpisanim Protokolom na osnovu Memoranduma o razumijevanju i saradnji na realizaciji infrastrukturnih projekata između Crne Gorei i Republike Kosovo, jedan u nizu projekata od velike važnosti”, dodao je Ibrahimović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve