Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Glavni grad subvencionira podstanare sa 300.000 eura

''Ideja nam je da 500 naših sugrađana i njihovih porodica, tokom naredne godine, podržimo sa 50 eura mjesečno. Činimo to i u svjetlu činjenice da je, kao posljedica aktuelne krize, zakup stanova u glavnom gradu značajno poskupio'', naveo je Vuković

U skladu s opredjeljenjem uprave Glavnog grada da, kroz različite socijalne servise i programe podrške, pomogne sugrađanima koji se suočavaju s teškim socio-ekonomskim posljedicama pandemije koronavirusa, tokom trajanja javne rasprave o budžetu za 2022. godinu, uputili smo sugestiju da se obezbijede sredstva za subvencioniranje naših sugrađana koji se nalaze u podstanarskom statusu, kazao je gradonačelnik Ivan Vuković.

“Ideja nam je da 500 naših sugrađana i njihovih porodica, tokom naredne godine, podržimo sa 50 eura mjesečno. Činimo to i u svjetlu činjenice da je, kao posljedica aktuelne krize, zakup stanova u glavnom gradu značajno poskupio”, naveo je Vuković na svom Facebook profilu.

Ukoliko prijedlog dobije podršku Skupštine Glavnog grada, u najkraćem roku će, kaže, informisati zainteresovane sugrađane o načinu na koji mogu ostvariti pravo na subvenciju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve