Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Fond PiO: Penzioneri stogodišnjaci i ove godine dobili po 250 eura

Tradicionalnu novogodišnju čestitku, kako je saopšteno iz Fonda, primilo je 19 penzionera koji su napunili 100 i više godina, a najstarija od njih je penzionerka iz Podgorice koja ima 104 godine

Fond penzijskog i invalidskog osiguranja Crne Gore (PiO) je povodom predstojećih novogodišnjih praznika, najstarijim korisnicima prava na penziju uputio poklon u vidu uplate od 250 eura.

Tradicionalnu novogodišnju čestitku, kako je saopšteno iz Fonda, primilo je 19 penzionera koji su napunili 100 i više godina, a najstarija od njih je penzionerka iz Podgorice koja ima 104 godine.

,,Fond penzijskog i invalidskog osiguranja Crne Gore se u svim svojim aktivnostima vodi jedinstvenim ciljem da pored obaveza definisanih zakonom, pripadnike treće dobi podrži kroz razne mjere i aktivnosti koje sprovodi tokom cijele godine, stremeći poboljšanju njihovog društvenog i materijalnog statusa. Zato nas raduje činjenica da smo i u ovoj godini u mogućnosti stogodišnjacima uručiti ovu posebnu novogodišnju čestitku, stvarajući lijepu tradiciju koja je započeta u 2021. godini. Ujedno, koristim priliku da svim penzionerima i gradanima Crne Gore u ime Fonda čestitam Novu 2024. godinu i poželim im mnogo zdravlja i sreće u godini koja je pred nama”, istakao je tim povodom v.d. direktora Fonda PiO Ranko Aligrudić.

Iz Fonda su kazali da najstarijim penzionerima sredstva su uplaćena 19. decembra, zajedno sa penzijom, preko odabrane banke ili putem Pošte Crne Gore.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve