Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

Flota Air Montenegra dobija pojačanje, od juna lete sa dva aviona

Iz kompanije To Montenegro su saopštili da su, kako bi spremno dočekali planirani saobraćaj i obiman red letjenja, te osigurali putnicima pouzdanost operacija, obezbijedili dodatni kapacitet u svojoj floti

Air Montenegro će početi sa letovima u junu sa dva aviona.

Iz kompanije To Montenegro su saopštili da su, kako bi spremno dočekali planirani saobraćaj i obiman red letjenja, te osigurali putnicima pouzdanost operacija, obezbijedili dodatni kapacitet u svojoj floti.

“Pored pripadajućeg aviona registarske oznake 4O-AOA, drugi avion koji se pridružuje floti je avion iznajmljen od njemačke kompanije German Airways. Radi se o tipu aviona, Embraer 190 – kapaciteta 100 sjedišta, koji će opslužiti letačke operacije Air Montenegra dok drugi pripadajući avion registarske oznake 4O – AOB ne uđe u saobraćaj”, naglašavaju.

Iz menadžmenta kompanije poručuju da su posvećeni putnicima i da radu pristupaju veoma detaljno i odgovorno.

“Uvođenje dodatnog aviona je primjer dobre prakse u vazduhoplovstvu da odmah na početku imamo dodatnu sigurnu podršku dok naša flota ne bude kompletirana. Najam aviona je u sklopu našeg planiranog budžeta i odgovara na trenutno interesovanje tržista i planirani red letenja u redovnom i charter saobraćaju”, zaključuju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve