Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Brod kompanije Royal Caribbean prvi put uplovljava u Bar

Turistička organizacija Bar će ovom prilikom upriličiti svečani doček ispred broda, uz degustaciju tradicionalnih crnogorskih proizvoda i nastupe KUD-a Rumija i mažoretki iz plesnog kluba Habanera

Brod Explorer Of The Seas, kompanije Royal Caribbean, uploviće 26. juna (ponedeljak) u 13:00 časova po prvi put u luku Bar.
“Brod je kapaciteta preko 3.000 putnika i u Crnu Goru dolazi u saradnji sa firmama Adratic DMC iz Dubrovnika i Boka Waves d.o.o. iz Tivta”, saopšteno je iz turističke organizacije Bar.

Turistička organizacija Bar će ovom prilikom upriličiti svečani doček ispred broda, uz degustaciju tradicionalnih crnogorskih proizvoda i nastupe KUD-a Rumija i mažoretki iz plesnog kluba Habanera.

Na šetalištu kralja Nikole, u blizini ,,Nultog kilometra”, biće postavljeni info štandovi na kojima će se djeliti propagadno-turistički materijal i gdje će turisti dobiti informacije o destinaciji. Svoje ponudu će, takođe, predstaviti članovi Klastera turizma i kreativne industrije Bar.

,,Za putnike će biti organizovani izleti za Skadarsko jezero, Stari Bar, Kotor, Cetinje,… i na taj način turisti sa kruzera će imati priliku da uživaju u ljepotama naše zemlje, kulturno-istorijskim spomenicima i gastronomskoj ponudi”, navodi Tripo Božinović, direktor kompanije Boka Ways.

 Danilo Orlandić, direktor Turističke organizacije Bar kazao je da dolaskom svjetski prepoznate kompanije Royal Caribbean nastavlja se trend dolazaka novih kompanija i potvrđuje se da se Bar sve bolje pozicionira kao destinacija za kružna putovanja. Radujemo se prvom dolasku i nadamo da će brodovi kompanije Royal Caribbean nastaviti da dolaze u Bar.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve