Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Bečić: Zahvaljujući zakonima koje smo usvojili, minimalna penzija biće 253 eura

Poručuje da su to lijepe vijesti za penzionere

Zahvaljujući zakonima koje smo usvojili minimalna penzija će od septembra biti 253 eura, što je u odnosu na 147 eura sa kraja prošle godine rast od preko 70 odsto, kazao je lider Demokrata Aleksa Bečić.

“Takođe, zahvaljujući Zakonu koji je na predlog Demokrata usvojen u decembru prošle godine, pored definisanog povećanja minimalne penzije, penzioneri sa najnižim penzijama će dobiti dodatnih 450 eura na septembarsku penziju koja se isplaćuje u oktobru, odnosno svi penzioneri koji su imali nižu penziju od 220 eura će dobiti razliku do tog iznosa za period od 1. januara ove godine do 1. septembra”, istakao je on.

Poručuje da su to lijepe vijesti za penzionere.

“Pored penzionera, radosna djeca i roditelji zbog besplatnih udžbenika i dječijih dodataka, koji su takođe uvedeni na naš predlog”, naglasio je Bečić.

Ovako se, ističe Bečić, miri i ujedinjuje Crna Gora.

“Prezrimo ekstremizme, pobijedimo kriminal, jačajmo ekonomski svakog građanina jer tako čuvamo vječnost naše domovine. Živjela Crna Gora”, zaključio je lidr Demokrata.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Miralem
06.09.2022-22:15 22:15

Cetnicki Demokrate  100 X JE BOLJI KRIMINAL OD  VASEG CETNICKOG  EKSTREMIZMA PREMA DPS-CRNOGORCIMA -GOS-MILU-I OSTALIM MANJINAMA !!