Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Bečić: Procedura za usvajanje budžeta jasna, manite se medijskih trikova

Molba da svi radimo svoj posao, a da se usmjerimo ka efikasnom i dinamičnom radu sa ciljem hitnog usvajanja Budžeta, poručio je Bečić

Predsjednik Skupštine Aleksa Bečić rekao je da je usvajanje budžeta prioritet svih prioriteta, te da je neophodno zakazati sjednicu Odbora za ekonomiju, finansije i budžet i Odbora za zakonodavstvo kako bi se raspravljalo o amandmanima na budžet.

“Usvajanje Budžeta je prioritet svih prioriteta i ovo ponavljam već danima. Zbog interesovanja javnosti saopštavam da je neophodno da predsjednik Odbora za ekonomiju, finansije i budžet i predsjednik Odbora za zakonodavstvohitno sazovu i održe sjednice odbora, kako bi razmotrili podnešene amandmane na Budžet, a čime bi se stvorili formalni uslovi da se Skupština može izjasniti o predloženom Budžetu”, napisao je Bečić na Tviteru.

Ovo je, kako kaže, jasna procedura.

“Tako da molba da se manemo medijskih trikova sa svih strana, da svi radimo svoj posao, a da se usmjerimo ka efikasnom i dinamičnom radu sa ciljem hitnog usvajanja Budžeta”, napisao je Bečić.

Podsjećamo, potpredsjednik Vlade Dritan Abazović napisao je ranije na Tviteru da su se stvorili uslovi da Skupština usvoji Budžet.

“Pozivam rukovodstvo Skupštine da čim se završe neophodne procedure započne proces glasanja”, naveo je Abazović na Tviteru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve