Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Avioni Air Montenegra letjeće i ka Bakuu, Izmiru, Minhenu i Ostravi

Redovan saobraćaj iz Podgorice i Tivta obavljaće ka 17 destinacija

Iz nacionalne kompanije Air Montenegro saopštili su da danas zvanično počinje IATA ljetnja sezona 2024.

Iz kompanije podsjećaju da je Air Montenegro član IATA-e od avgusta prošle godine, pa shodno međunarodnim komunikacionim standardima, koriste priliku da obavijeste putnike o predstojećim planovima letenja.

Vodeći računa o povećanoj tržišnoj tražnji, u saopštenju za medije navodi se da Air Montenegro je znatno proširio mrežu destinacija u predstojećem periodu, uvodeći četiri nove destinacije.

“Naši avioni će, u poređenju sa prethodnom turističkom sezonom, letjeti još i ka Bakuu, Izmiru, Minhenu i Ostravi”, naveli su iz aviokompanije.

Dakle, kako ističu, redovan saobraćaj iz Podgorice i Tivta obavljaće ka 17 destinacija.

“Sa aerodroma Tivat letjećemo ka Bakuu, Beogradu, Brnu, Istanbulu, Izmiru, Ljubljani i Pragu, dok će se redovan saobraćaj iz Podgorice obavljati ka sledećim destinacijama: Beograd, Bratislava, Cirih, Kopenhagen, Frankfurt, Istanbul, Ljubljana, Lion, Minhen, Nant, Ostrava, Pariz i Rim”, naveli su iz Air Montenegro.

Detalji o letovima ka navedenim destinacijama i uslovima putovanja, dostupni su na kompanijskom websajtu, www.airmontenegro.com.

Iz Air Montenegro kazali su da osim redovnih letova, ponudu nacionalnog avioprevoznika upotpuniće i charter letovi.

“Letjećemo ka više destinacija u Njemačkoj, Francuskoj, baltičkim državama, Poljskoj, Izraelu i Jermeniji.
Vjerujemo da će navedena ponuda predstavljati značajan podsticaj daljem turističkom razvoju naše zemlje, te da će godinu karakterisati, ne samo popunjeni kapaciteti tokom ljeta, vec i u periodu pred i post sezone. U tom smislu, Air Montenegro daje doprinos uvodeći nove letove i intenzivirajući broj rotacija već od aprila, pa do novembra tekuće godine, uz mogućnost daljeg širenja mreže destinacija”, kazali su iz aviokompanije.

Turističkoj privredi Crne Gore, poželjeli su uspješnu ljetnju turističku sezonu.

N”ašim građanima da uživaju u njenim benefitima, a turiste pozivamo da sa nama podijele nezaboravna iskustva i uživaju na letovima Air Montenegra”, poručuju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve