Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Ambasada Kine: Mi store i kineski proizvodi u Podgorici

Xiaomi je, kako se navodi, trenutno drugi brend po veličini, pametnih telefona u svijetu. Ovaj kineski brend otvorio je preko 1000 Mi prodavnica na svjetskim tržištima izvan Kine

Kina je vodeća zemlja u svijetu u istraživanju, razvoju i proizvodnji visokotehnoloških proizvoda, a u Podgorici, nedavno je otvorena “Mi Store”, prodavnica kineskih uređaja brenda “Xiaomi”, saopšteno je iz kineske ambasade u Crnoj Gori.

Xiaomi je, kako se navodi, trenutno drugi brend po veličini, pametnih telefona u svijetu. Ovaj kineski brend otvorio je preko 1000 Mi prodavnica na svjetskim tržištima izvan Kine.

Jedan od posjetilaca kazao je da, do sada, nije koristio Xiaomi proizvode, međutim trenutno je zaintersovan da kupi jedan od proizvoda. Primijetio je, kako navodi, da je u srazmjeri cijena u odnosu na kvalitet usluga koji pruža.

Još jedna od posjetilaca je kazala da je nedavno postala korisnik Xiaomi telefona.

“Takođe, dugo već koristim Xiaomi slušalice, voljela bih da upotpunim svoju kolekciju jednom “Mi band” narukvicom jer sam oduševljena proizvodima”, istakla je ona.

Izvršna direktorka Venkon Technixa Vanja Knežević kazala je da se otvaranjem “Mi Stora”, otvorilo novo poglavlje.

“U prodaji mobilnih uređaja na tržištu i zapravo učinili smo i radimo na tome da osnažimo misiju, da tehnologija visokog kvaliteta, treba i mora da bude dostupna svima”, rekla je Knežević.

Mi Store, kako se navodi, u svojoj ponudi nudi kompletan asortiman – Mi mobilnih telefona, “smart home” uređaja, televizore, audio i video tehniku i “lifestyle” proizvode.

“Kvalitet života kineskog naroda se stalno poboljšava, razvojem nauke i tehnologije. Radujemo se što će sve više crnogorskih prijatelja iskusiti kineske proizvode koji će doprinijeti olakšavanju svakodnevnog života”, poručili su iz kineske ambasade u Crnoj Gori.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve