Petak, 17 Maja, 2024
Rubrika:

Advokatica Aerodroma: Radulović neće biti dio javnog prizemnog ”rata” niti će se slučaj iz sudnice izmjestiti u medije

Kako je navela, rukovodeći se najvišim profesionalnim principima i standardima, čvrsto smo uvjereni da će nadležni državni organi slučaj zamjenika izvršnog direktora Aerodroma Crne Gore, Petra Radulovića riješiti cijeneći dokaze

Iz Aerodroma Crne Gore reagovali su nakon medijskoih navoda, “da je direktor kompanije Wir metaloprerada Darko Đondović svojim potpisom i službenim pečatom ovjerio potvrdu sa neistinitim sadržajem, a koju je, kao lažnu javnu ispravu, Petar Radulović upotrijebio prilikom apliciranja za mjesto zamjenika direktora Aerodroma Crne Gore”. Radulović neće biti dio javnog prizemnog “rata” niti će se slučaj iz sudnice izmjestiti u medije, poručila je advokatica ACG, Marija Radulović. 

Kako je navela, rukovodeći se najvišim profesionalnim principima i standardima, čvrsto smo uvjereni da će nadležni državni organi slučaj zamjenika izvršnog direktora Aerodroma Crne Gore, Petra Radulovića riješiti cijeneći dokaze, a ne pod uticajem učestalih javnih pritisaka pojedinaca kojima u kontinuitetu pokušavaju da utiču na donosioce odluka.

“Uvjereni smo, dakle, da neće uroditi plodom jasna namjera tih pojedinaca da ovaj slučaj iz sudnice izmjeste u medije. Zato ističem da moj klijent, uprkos tome što je izložen napadima sa različitih adresa, neće učestvovati u prizemnom javnom ‘ratu’ u kog pojedinci uporno nastoje da ga uvuku već će pravdu, kao i do sada, tražiti isključivo u institucijama države Crne Gore”, navodi advokatica u reagovanju.

Ona podsjeća da je u toku postupak tokom kojeg će se utvrditi istina – da Petar Radulović nije počinio nikakvo krivično djelo, što su, kako dodaje, dobronamjerni čitaoci mogli da utvrde i iz obavještenja SDT-a u kom se navodi da u ovom slučaju nema posla za njih, a da, kako takođe piše, u slučaju da “eventualno” postoji sumnja, to treba da provjeri ODT kojem smo, kako navodi, kao i svim ostalim državnim organima, na raspolaganju 100 odsto.

“Nakon što u sudskom postupku dođemo do istine, zadovoljenje za štetu koja se nanosi Petru Raduloviću, potražićemo u odvojenom procesu i time ćemo konačno staviti tačku na orkestriranu harangu koja se u kontinuitetu i sa ciljem uticaja na pravosudne organe, vodi protiv njega i šteti ugledu kompanije”, zaključila je advokatica.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

5 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
cikoticka.
13.02.2023-23:42 23:42

a sto ako se dokaze da ij bilo krivotvorno, ko ce platiri stetu?

cetinje
14.02.2023-08:01 08:01
Reply to  cikoticka.

Branka Bosnjak,to je njeno “maslo”dat ce joj profesor po ……

cetinje
14.02.2023-08:00 08:00

Koliko sam ja “shvatio”ova advokatica ACG istog prezimena ka Brankov izrod,izgleda da ima “moc”ona prijeti i u sve je “sigurna”a mozda ima i M**A,ko zna. A znali ova “mudaca” onu staru izreku “da baba ima m**a,zvala bi se djed.A sto su Radulovici “krupni”osilili.

COL
14.02.2023-10:58 10:58

Prvo je izmišljeno radno mjesto za ovu personu jer niđe ne postoji mjesto zamjenik izvršnog direktora, a onda je samo sprovedeno u djelo nešto što su i ptice po granama znale odma poslije osvježenja. Da imaju prst obraza ćutali bi i povukli se u tišini, no izgleda nemaju…

ljilja
14.02.2023-11:59 11:59

Dok je bio u opoziji prof. Raduovic se srcano boro za pravdu,postenje,padao u trans.E,izgubi se i cast i postenje.Citava porodica na rukovodecim mjestima.Tesko razocaranje.