Iz Sony-ja nam stižu dobre vijesti ovih vrelih ljetnjih dana. Naime, odnedavno je pušten u prodaju novi korisni gedžet ove kompanije pod nazivom Reon Pocket.

To je džepni klima uređaj koji se nosi na majici i nudi malo predaha od nesnosne vrućine kada ste napolju.

Ovaj tanki uređaj se stavlja u džep specijalno dizajnirane majice, tako da se nalazi odmah ispod našeg vrata kada je obučemo. Reon Pocket je povezan sa aplikacijom na našem mobilnom telefonu, u kojoj možemo da regulišemo temperaturu ovog mini klima uređaja.

Postoji opcija da sami izaberemo temperaturu koja nam odgovara ili pak da se odlučimo za automatski režim, koji mijenja temperaturu uređaja u zavisnosti od toga da li sjedimo, stojimo ili se krećemo. Reon Pocket nas, naravno, više hladi kada smo u pokretu nego kada se ne mrdamo.

Ovaj gedžet je moguće koristiti i kada se on ne nalazi u džepu majice. Dovoljno je da pritisnete dugme za paljenje na uređaju i stavite ga u blizinu bilo kog dijela tijela koje želite da rashladite.

Reon Pocket se za sada prodaje samo u Japanu i to po cijeni od 175 dolara. Postoje, međutim, naznake da će uskoro biti dostupan i u ostatku svijeta. Jedva čekamo!

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve